Πολιτισμός

Ηλεκτρονικά η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας

Off

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία αναβάλλονται ή θα προβληθούν μόνο ηλεκτρονικά, εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα:

– Δεν θα πραγματοποιηθεί με παρουσία κοινού η Πρωτοχρονιάτικη Εορταστική Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Η εκδήλωση θα προβληθεί σε live streaming από το κανάλι του Πνευματικού Κέντρου στο ΥοuTube, την 1 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

– Δεν θα πραγματοποιηθεί με παρουσία κοινού η εκδήλωση «Τα Λυρικά» του Τάσου Λειβαδίτη σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στον Πρώτο Κύκλο εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του αφιερώματος στο Μίκη Θεοδωράκη. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Πνευματικού Κέντρου στο ΥοuTube, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου και ώρα 20:30.

– Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία προγραμματισμένη δημόσια εκδήλωση, Κάλαντα με τη Φιλαρμονική Δήμου Ιωαννιτών κλπ

– Η εκδήλωση «…And a Merry Rocking Year» με τον Γιώργο Γάκη, τους Troublemakers and friends, που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, αναβάλλεται. Αναβάλλονται, επίσης, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις έως 18 Ιανουαρίου.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι δύο εικαστικές εκθέσεις:

– «Έξοδος». Έκθεση γλυπτικής Θεόδωρου Παπαγιάννη

Ώρες λειτουργίας: 12:00– 14:00 και 18:00 – 21:00 (εκτός αργιών). Εκθεσιακός Χώρος Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής». Η έκθεση θα διαρκέσει έως 31 Ιανουαρίου

– «Χρυσά βήματα». Έκθεση ζωγραφικής της Σοφίας Μπόμπολη και των μαθητών της. Μεντρεσές Βελή τζαμιού. Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 21:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως 28 Φεβρουαρίου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ