Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 02:19
Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα

Συνέχεια για το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Off

Tον Πρόεδρο και τα μέλη του Προεδρείου του για τη διετία 2022-2023 καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξέλεξε το πρωί της Κυριακής το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

Η πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη νέα χρονιά ήταν διά ζώσης με τη λήψη μέτρων πρόληψης και αποστάσεις μεταξύ των συμβούλων.

Πρόεδρος  εξελέγη η Σταυρούλα Μπραΐμη- Μπότση από την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» του Αλέξανδρου Καχριμάνη. Αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Τρομπούκης  από το Κοινό Ηπειρωτών του Γιώργου Ζάψα και Γραμματέας ο Δημήτριος Γκαμπρέλας από τους Ορίζοντες Ηπείρου του Σπύρου Ριζόπουλου.

Χαιρετισμό πριν από την εκλογή του προεδρείου απηύθυναν οι επικεφαλής των παρατάξεων που ήταν παρόντες Γιώργος Ζάψας, Σπύρος Ριζόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου, Κωσταντίνος Κωτσαντής, Ζώης Γαλατάς και Κωνσταντίνος Νουτσόπουλος, καθώς και ο Αλέξανδρος Καχριμάνης ενώ σύντομες δηλώσεις προς το σώμα έκαναν στο τέλος και τα μέλη του προεδρείου Σταυρούλα Μπραΐμη- Μπότση, Δημήτριος Τρομπούκης και Δημήτριος Γκαμπρέλας.

Όπως ανέφερε η Σταυρούλα Μπραΐμη- Μπότση: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη και την παράταξή μου που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Να ευχαριστήσω τους περιφερειακούς συμβούλους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο είναι το πρώτο που γίνεται δια ζώσης μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Το 2021 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά που άφησε σε όλους μας το σκληρό αποτύπωμα της πανδημίας και σίγουρα άλλαξε τις ζωές μας.  Ας ελπίσουμε το 2022 να είναι χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα και να φανούν τα χαμόγελα όλων καθώς και να φύγουν… οι μάσκες.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί με συγκλίσεις και συνθέσεις, με υπομονή, εργατικότητα και προσήλωση στους στόχους μας, να οδηγήσουμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει.  Με τη δέσμευση εκ μέρους μου ότι θα συνεχίσω να είναι πρόεδρος όλων των Περιφερειακών Συμβούλων, εύχομαι ολόψυχα μια καλή χρονιά με υγεία, έμπνευση , αλληλεγγύη και δημιουργικότητα.

Η Οικονομική Επιτροπή

Το Περιφερειακό Συμβούλιο στη συνέχεια εξέλεξε την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, που έχει την εξής σύνθεση:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

– Από την πλειοψηφία:

Παναγιώτα Ναυρόζογλου

Δημήτρης Βαρέλης

Πρόδρομος Γαϊτανίδης

Ιωάννης Κατέρης

Βασίλειος Καλούδης

– Από τη μειοψηφία:

Γιώργος Ζάψας (Κοινό Ηπειρωτών)

Δημήτρης Παππάς (Ορίζοντες Ηπείρου)

Δημήτριος Δημήτριου (Ήπειρος Όλον)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Από την πλειοψηφία:

Αναστασία Σίμου- Τάσιου

Χάρης Λαζάνης

Σταυρούλα Τσιάρα

Αχιλλέας Γκούμας

Παναγιώτα Μητροκώστα

Από την Μειοψηφία:

Αριστείδης Σπέγγος (Κοινό Ηπειρωτών)

Σπυρίδων Ριζόπουλος

(Ορίζοντες Ηπείρου)

Μαργαρίτα Κιτσανού (Ήπειρος Όλον).

Του ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου