Τελευταία Νέα

Τρίτη 21 Μαΐου 2024 11:55
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Φεβρουαρίου 2022
Χωρίς κατηγορία

Ενημέρωση για την χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου

Off

Θέλοντας να επισημάνει την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου, μέσω επιστολής του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης, ενημερώνει τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννη Γκολομάζο, ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει προχωρήσει σε ανάκληση της υπ.αρ. 156/18-04-2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  Αρταίων, σχετικά με την δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου στη θέση «Κρεκούκια» Αμμοτόπου.

Σύμφωνα με τις μελέτες που έγιναν, αποτυπώνουν πως  η εν λόγω δημοτική έκταση έχει μεγάλη κλίση με αποτέλεσμα το ωφέλιμο εμβαδόν της  δημοτικής έκτασης που μένει, να μην είναι ικανοποιητικό. Επιπλέον στην έκταση χωροθέτησης του Πάρκου, παρεμβάλλονται και ιδιωτικές εκτάσεις.

Συγκεκριμένα, η επιστολή μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή ανέθεσε με τη σχετική σύμβαση «Συγκριτική αξιολόγηση περιοχών με σκοπό την επιλογή της βέλτιστης θέσης χωροθέτησης του Επιχειρηματικού Πάρκου» την εξεύρεση εναλλακτικών θέσεων έκτασης που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου.

Τα αποτελέσματα της μελέτης θα παρουσιαστούν και θα αξιολογηθούν, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου, όπου ο Επιχειρηματικός Κόσμος της περιοχής μας  θα λάβει και την τελική απόφαση χωροθέτησης του Επιχειρηματικού Πάρκου».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ