Επικαιρότητα

Η βιογραφία του Αντισυνταγματάρχη Σπύρου Μουστακλή

Off

Στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, παρέδωσε το βιβλίο «Σπύρος Μουστακλής – Ένας Ελεύθερος Πολιορκημένος», η κόρη του εκλιπόντος αγωνιστή κατά της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών, κ. Ναταλία Μουστακλή. Συγγραφέας του βιβλίου, το οποίο προλογίζει ο Πρόεδρος της Βουλής, είναι η σύζυγος του Αντισυνταγματάρχη Σπύρου Μουστακλή, κ. Χριστίνα Δημητρακάκη-Μουστακλή.

Όπως υπογραμμίζει στον πρόλογό του ο Πρόεδρος της Βουλής, ο πραγματικός αγωνιστής της Δημοκρατίας έζησε και πέθανε υπηρετώντας τα ύψιστα  ιδανικά και την πατρίδα του, χαρακτηρίζοντάς τον «βαθιά δημοκράτη, “πολιορκημένο” αλλά και “ελεύθερο” Μεσολογγίτη» λόγω και της καταγωγής του.

Στο βιβλίο περιγράφονται όλες οι φάσεις της πορείας του Σπύρου Μουστακλή, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Απριλίου 1986, με παράθεση των πραγματικών γεγονότων, αλλά και αφηγήσεις τόσο της συζύγου του όσο και γνωστών δημοσιογράφων, στρατιωτικών και φίλων, μέσα από της οποίες ο αναγνώστης πληροφορείται λεπτομέρειες της σύντομης και πολυτάραχης ζωής του.

Related Posts

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου