Αθλητικά

Νίκη των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ επί της Κέρκυρας με 3-1

Off

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό οι αθλήτριες των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, με 3-1 απέναντι στην έμπειρη και αξιόμαχη ομάδα της Κέρκυρας.

Το πρώτο γκολ για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ήρθε στο ’31 όταν η Αιμιλία Δασκάλου σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή σημαδεύοντας το δεξί παραθυράκι της Αντωνοπούλου.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο ’38, όταν η Αιμιλία Δασκάλου έκανε κάθετη μπαλιά στην Μάρθα Παΐλα, αυτή ντρίπλαρε και την τερματοφύλακα για να σκοράρει σε κενή εστία, κάνοντας το 2-0. Λίγο πριν την λήξη ήταν σειρά της Μόνικας Καϊτατζή να χριστεί σκόρερ.  Η Κέρκυρα μείωσε στο ’72 με την μαχητική Αρβανιτάκη.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες να συγχαίρονται και τα κορίτσια των δυο ομάδων να δίνουν τα χέρια για συνέχεια στον κοινό τους αγώνα.

Την ερχόμενη Κυριακή, έχει οριστεί να γίνει η συνέχεια της αναμέτρησης των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού που είχε διακοπεί στο ’10ο λεπτό. Ο αγώνας θα γίνει στο Γήπεδο Ανατολής.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (Ηλίας Αντώνογλου): Σοφία Καλαμπακιώτη, Κωνσταντίνα Τζίμα (’16 Αντιγόνη Σπηλιά), Ισαβέλα Πριλίγκου, Αθηνά Τσαρή, Ελένη Καρλέτσα (’46 Ζωή Ντότη), Σμαράγδα Μητρογεώργου, Ελένη Μπολιεράκη (’83 Αναστασία Σπηλιά), Αιμιλία Δασκάλου (’83 Χριστίνα Μαργιόλα), Μάρθα Παΐλα, Μόνικα Καϊτατζή (’61 Ζωή Τσαπραλή), Ελπίδα Μπούρη.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δώρα Αρβανιτάκη): Αντωνοπούλου, Καρβούνη, Μέμο (’46 Βασιλοπούλου), Μύαρη, Γραμμένου, Αρβανιτάκη, Ασπιώτη, Βασιλειάδη (’24 Μεριανού), Κουτσουρή, Καμαργιάννη, Halkyard και Δενδρινού, Μάνεση.

Διαιτητής: Βέργου Αικατερίνη της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας. Βοηθοί: Στόλη Μαρία και Χριστακόπουλος Στέφανος, της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

*  ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ – Κέρκυρα: 3-1 (Αιμιλία Δασκάλου, Μάρθα Παΐλα, Μόνικα Καϊτατζή)

*  Κεραυνός Θεσπρωτικού – Αμαζόνες Θεσπρωτίας : 0-3 (2*Μπεράτη, Μπόλωση)

  *  Κοζάνη – Βέροια: Αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών

Η βαθμολογία μετά και την 8η αγωνιστική:

*   Βέροια 15 (24-10)

*   ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 14 (23-14)

*   Αμαζόνες Θεσπρωτίας 12 (17-12)

*   Κεραυνός Θεσπρωτικού 8 (11-12)

*   Κέρκυρα 7 (16-15)

*   Κοζάνη 1 (7-35).

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ