Επικαιρότητα

Κάλεσμα στη συνέλευση από το Σωματείο Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

Off

Την πρώτη του Γενική Συνέλευση, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα πραγματοποιεί αύριο Σάββατο στο κέντρο «Όναρ» στο Πέραμα, το Σωματείο Συνταξιούχων Ιωαννίνων του ΟΑΕΕ.

Είναι η πρώτη συνέλευση από το 2020 αφού μέχρι πρόσφατα δεν επιτρεπόταν οι συγκεντρώσεις ατόμων, για την αποφυγή της διασποράς του ιού και ο πρόεδρος του ΔΣ Χάρης Αθανασίου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής των μελών του Σωματείου σε αυτήν. Μία συμμετοχή που όπως είπε, κρίνεται περισσότερο από απαραίτητη, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πλέον οι συνταξιούχοι σε ολόκληρη τη χώρα, με το κύμα των ανατιμήσεων και της ακρίβειας να πλήττει τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Επίσης τόνισε, ότι θα συζητηθεί και ο τρόπος με τον οποίο οι συνταξιουχικές οργανώσεις θα πρέπει να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα από το κράτος, αφού δεν έχουν αποδοθεί στους συνταξιούχους ποσά ου έχουν επιδικαστεί, με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

«Θα πρέπει να το καταλάβει η κυβέρνηση, ότι δεν είναι λογική, ούτε και μπορεί να γίνει αποδεκτό, να δίνονται κάθε φορά τα χρήματα, που επιδικάζουν τα δικαστήρια, λίγο πριν τις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Αθανασίου, υπενθύμισε, ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του ιού, ενώ οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου