Επικαιρότητα

Στις κάλπες 1.300 δημοτικοί υπάλληλοι των Ιωαννίνων

Off

Στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ, προσέρχονται σήμερα περισσότεροι από 1.300 δημοτικοί υπάλληλοι στην ΠΕ Ιωαννίνων.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» από τις 7 το πρωί μέχρι τις 19.00 το απόγευμα και τη μάχη της ψήφου διεκδικούν τρεις παρατάξεις.

Η «Ενότητα – Συσπείρωση», που προέκυψε από τη συγχώνευση των παρατάξεων της Ενότητας και των Αγωνιστικών Συσπειρώσεων, η ΔΑΣ και η Δυναμική Πρωτοβουλία.

Ένα ανοιχτό κάλεσμα στους συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους του νομού να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία και να στείλουν το δικό τους ισχυρό μήνυμα με τη συμμετοχή τους, για την ενότητα και τη δυναμική του Συλλόγου απηύθυναν οι Χρ. Μεντής και Ζ. Γαλατάς αντίστοιχα, από την παράταξη «Ενότητα – Συσπείρωση».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παρατάξεις που μετέχουν στις εκλογές, διεκδικώντας την ψήφο των εργαζόμενων, συμφώνησαν στον τρόπο και τη διαδικασία μέσω της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα σε εργαζόμενους που δεν είναι ταμειακά ενήμεροι, να ρυθμίσουν την οφειλή τους και να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ