Σάββατο 1 Απριλίου 2023 07:09
Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2022
Επικαιρότητα

Δωρεά οργάνων έγινε στο «Χατζηκώστα»

Off

Μία ακόμα δωρεά  οργάνων έγινε στο «Χατζηκώστα». Την Τρίτη έγινε δωρεά καρδιάς σε λήπτη στην Ελλάδα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, από εγκεφαλικά νεκρό ασθενή, γυναίκα 40 ετών, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

«Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης», αναφέρει το νοσοκομείου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Χατζηκώστα,  εκφράζουν «τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχαριστούμε για το ανθρώπινο μεγαλείο τους καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να γεφυρώσουν τη ζωή με τον θάνατο», όπως αναφέρουν.

Ενώ η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου, καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου