Επικαιρότητα

Αναδεικνύεται εκ νέου το Αθλητικό Κέντρο της Κιάφας

Off

Μία μεγάλη παρέμβαση στις υποδομές, πολλές από τις οποίες υπέστησαν ζημιές και άλλες καταστράφηκαν ολοσχερώς το προηγούμενο διάστημα από βανδαλισμούς αγνώστων, ολοκληρώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της Κιάφας.

Ειδικότερα, για την αναμόρφωση και ανάδειξη του Αθλητικού Κέντρου της Κιάφας τοποθετήθηκαν νέα τέρματα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, καλλωπίστηκε ο περιβάλλων χώρος με τη φύτευση νέων δέντρων και επιδιορθώθηκε το τραπέζι teqball.

Έγινε αντικατάσταση στις λάμπες φωτισμού, οι οποίες είχαν σπάσει και ο χώρος πια είναι έτοιμος να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους.

Όσον αφορά στα βοηθητικά κτήρια, συντηρήθηκαν πριν λίγες μέρες και δυστυχώς στην πορεία υπέστησαν ζημιές.

Όπως ανέφερε ο κ. Ελισάφ, σκοπός της δημοτικής αρχής, παραμένει η ανάδειξη και η αξιοποίηση του χώρου με επιπλέον δράσεις που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν.

Εκτός όμως από το Κέντρο Ενημέρωσης για το ποδήλατο, παραχωρήθηκε χώρος στην Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων, ο οποίος θα αποτελέσει χώρο συνάθροισης των μελών της, τα οποία ο Δήμος ευχαρίστησε θερμά διότι με τις δικές τους προσπάθειες συνέβαλαν στην ανάδειξη του χώρου καθώς και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιάφας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων Παναγιώτης Καββαδάς από την πλευρά του εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον δήμο Ιωαννιτών και προσωπικά προς τον δήμαρχο, γιατί, όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που η Ένωση 30 χρόνια από την ίδρυσή της, αποκτά έναν δικό της χώρο.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου