Αθλητικά

Υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας του 2025

Off

Υποψηφιότητα για την ανάληψη φιλοξενίας της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας ανδρών – γυναικών το 2025, θέτει η πόλη των Ιωαννίνων, όπως έκανε γνωστό χθες, η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τα γραφεία του Ομίλου.

Η υποψηφιότητα έχει ήδη κατατεθεί επίσημα, όπως ανέφερε η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου, με την πόλη των Ιωαννίνων να έχει ως κύριο πλεονέκτημά για την προοπτική αποδοχής και εν τέλει ανάληψης της διοργάνωσης, την επιτυχημένη διοργάνωση του αντίστοιχου πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Γυναικών κάτω των 23 ετών το 2019 στη λίμνη Παμβώτιδα. «Θεωρούμε, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά σε μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση και η πόλη μας να καταστεί επίκεντρο της ευρωπαϊκής και όχι μόνο κωπηλασίας», ανέφερε η κα Παλαιοπάνου.

Ο αντιπρόεδρος του ΝΟΙ, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, Δημ. Παπαγεωργίου από την πλευρά του τόνισε πως, φιλοδοξία του Ομίλου είναι η πόλη των Ιωαννίνων να μετατραπεί σε ένα διεθνές κωπηλατικό κέντρο, και για τη διοργάνωση αγώνων μεγάλης εμβέλειας και υψηλού επιπέδου, όπως όμως και για τη φιλοξενία της προετοιμασίας εθνικών ομάδων.

Βράβευση από

την Ολυμπιακή Επιτροπή

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στις 19.00 στην Αθήνα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει τον ΝΟΙ, ως πολυνίκη και πρωταθλητή στο άθλημα της κωπηλασίας, για 30 συναπτά έτη, όπως επίσης τιμά και εννέα αθλητές του, για τις διακρίσεις τους, το 202, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας. Η Ολυμπιονίκης και Έφορος Ανάπτυξης πλέον του ΝΟΙ, Τόνια Σβάιερ, καθώς επίσης ο βετεράνος πρωταθλητής Γιώργος Δημητρίου, αλλά και ο Ιάσονας Εξάρχου, από τους νέους πρωταθλητές του ΝΟΙ, στάθηκαν στη σημασία που έχει και για τον Όμιλο, αλλά κυρίως για το άθλημα και την πόλη, να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και περισσότερα παιδιά να πλαισιώσουν τα πληρώματα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ