Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 04:06
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μαΐου 2022
Επικαιρότητα

Πρωτιά και αυτοδυναμία για τη ΔΑΚΕ στο ΠΓΝΙ

Off

Μεγάλη νίκη της ΔΑΚΕ στις εκλογές των εργαζομένων του ΠΓΝΙ. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Π.Γ.Ν.Ι., της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και των Αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Η Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι. με ανακοίνωσή της «ευχαριστεί όλους τους εργαζομένους για την μεγάλη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι (μόνιμοι και συμβασιούχοι) αντιλαμβάνονται τα όσα συμβαίνουν γύρω τους και τους συγχαίρει που συνεχίζουν να δηλώνουν δυναμικά παρόντες σε αντίθεση με τις δύσκολες συνθήκες την καθημερινότητάς που δημιουργούν οι συγκυρίες το διάστημα αυτό στη χώρα μας (πανδημία, οικονομική κρίση)»

Η Δ.Α.Κ.Ε. – Π.Γ.Ν.Ι. είναι πρώτη δύναμη, και για μια ακόμη φορά αυτοδύναμη με ποσοστό 54,74% (επί των εγκύρων ψηφοδελτίων), καταλαμβάνοντας 5 έδρες για το 9μελές Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων και ποσοστό 49,92% (επί των εγκύρων ψηφοδελτίων), με 14 Αντιπροσώπους για το Συνέδριο της Π.Ο.Ε .ΔΗ.Ν. τους περισσότερους αντιπροσώπους πανελλαδικά.

Τα αποτελέσματα  των Εκλογών για την ανάδειξη των Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Π.Γ.Ν.Ι., έχουν ως εξής:

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου