Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 09:33
Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαΐου 2022
Επικαιρότητα

Καταγραφή προβλημάτων, προβολή του κυβερνητικού έργου

Off

Τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα οργανωτικού του κόμματος Στέλιο Κονταδάκη, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ στο γραφείο του το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Κονταδάκης βρίσκονται στην πόλη για τη διεξαγωγή του πρώτου και μοναδικού προσυνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που ξεκίνησε χθες στο Grand Serai και λίγες ώρες πριν από την έναρξή του, αμφότεροι, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε δομές υγείας, υπηρεσίες πρόνοιας και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η ευρωβουλευτής Άννα Ασημακοπούλου, οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τόσο την πόλη των Ιωαννίνων όσο και θέματα ενίσχυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον κ. Μαρινάκη να αναφέρεται και στην πρόοδο της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε και έχει μπροστά της η Κυβέρνηση. «Προφανώς όμως θέλουμε να καταγράψουμε προβλήματα των τοπικών κοινωνιών για να τα μεταφέρουμε στην Κυβέρνηση, αλλά και να προβάλλουμε το κυβερνητικό έργο, που παρά τις συνεχόμενες κρίσεις, εφαρμόζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και με μεγάλη επιτυχία», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων τούς ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της πόλης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ