
Τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα οργανωτικού του κόμματος Στέλιο Κονταδάκη, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ στο γραφείο του το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Κονταδάκης βρίσκονται στην πόλη για τη διεξαγωγή του πρώτου και μοναδικού προσυνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που ξεκίνησε χθες στο Grand Serai και λίγες ώρες πριν από την έναρξή του, αμφότεροι, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε δομές υγείας, υπηρεσίες πρόνοιας και σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν η ευρωβουλευτής Άννα Ασημακοπούλου, οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τόσο την πόλη των Ιωαννίνων όσο και θέματα ενίσχυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον κ. Μαρινάκη να αναφέρεται και στην πρόοδο της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά και στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε και έχει μπροστά της η Κυβέρνηση. «Προφανώς όμως θέλουμε να καταγράψουμε προβλήματα των τοπικών κοινωνιών για να τα μεταφέρουμε στην Κυβέρνηση, αλλά και να προβάλλουμε το κυβερνητικό έργο, που παρά τις συνεχόμενες κρίσεις, εφαρμόζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και με μεγάλη επιτυχία», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.
Ο δήμαρχος Ιωαννίνων τούς ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της πόλης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Related Posts
-
21 Φεβρουαρίου 2023 -
21 Φεβρουαρίου 2023 Το Δημοτικό Συμβούλιο αποχαιρέτισε τον Μ. Ελισάφ
-
21 Φεβρουαρίου 2023 Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Μωυσή Ελισάφ
-
25 Ιανουαρίου 2023 Γιώργος Αρλέτος: «Η πόλη έχει δήμαρχο»
-
20 Δεκεμβρίου 2022 Παρατείνεται η παραμονή του Δημάρχου στην Αθήνα
-
6 Δεκεμβρίου 2022 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Πρόβλημα υγείας για τον Δήμαρχο Μ. Ελισάφ
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(16.511)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(394)
- Ελλάδα(109)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(3.502)
- Εκδηλώσεις(1.258)
- Ήπειρος(1.879)
- Αθλητικά(2.394)
Αρθρογραφία
Είσοδος