Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 12:50
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2022
Αθλητικά

Όλα έτοιμα για το ITF Ioannina CUP

Off

Όλα είναι έτοιμα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης, προκειμένου να υποδεχτούν τους 120 αθλητές ηλικίας από 15 έως 18 ετών, οι οποίοι από τις 3 έως τις 10 Ιουλίου θα λάβουν μέρος στους διεθνείς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν βαθμούς, για να ανέβουν επίπεδο στην κατάταξη.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ καλωσόρισε το τουρνουά, τονίζοντας: «Είναι μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση την οποία στηρίζουμε και καλωσορίζουμε. Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΙ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όσα κάνουν αφού πλην όλων των άλλων φροντίζουν και για το Πάρκο Πυρσινέλλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Καλούδης, μίλησε για την σημασία των αγώνων που στηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου: «Η Περιφέρεια διαχρονικά είναι κοντά σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το ITF στα Ιωάννινα στο οποίο μετέχουν και Γιαννιώτες αθλητές και αθλήτριες», σημείωσε ο κ. Καλούδης.

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Λάζαρος Γιώτης και η διευθύντρια των αγώνων Χρυσά Στεφοπούλου ευχαρίστησαν τόσο την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και τον Δήμο Ιωαννιτών για την στήριξη της διοργάνωσης.

Ο κ. Γιώτης μίλησε και για την ανάπτυξη του τένις τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των διακρίσεων του Στέφανου Τσιτσιπά -του οποίου ο αδερφός θα αγωνιστεί στα Γιάννενα- αλλά και της Μαρίας Σακάρη, ενώ κάλεσε τους Γιαννιώτες να έρθουν και να παρακολουθήσουν τένις υψηλού επιπέδου.  Οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ