Επικαιρότητα

Αγώνας αλιείας κυπρίνου σε ένα μοναδικό τοπίο

Off

Με τη συμμετοχή αθλητών από τέσσερις Συλλόγους Ερασιτεχνικής Αλιείας ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο διασυλλογικός αγώνας αλιείας κυπρίνου στη λίμνη πηγών Αώου στο Μέτσοβο, με διοργανωτή το Αθλητικό Σωματείο Ερασιτεχνικών Αλιέων Ιωαννίνων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο όμως οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για άσχημες καιρικές συνθήκες οδήγησαν στην αναβολή του και στη μετάθεση της διεξαγωγής κατά μία εβδομάδα. Αυτό όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων Κων. Φρίγκας είχε ως συνέπεια να μειωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων, ωστόσο σημασία έχει πως ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά σε άριστες συνθήκες, με τους αθλητές να απολαμβάνουν ένα μοναδικό τριήμερο σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ηπείρου.

Από τη Μονάδα Διαχείρισης του ΟΦΥΠΕΚΑ στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, η Αθανασία Καραμπίνα στάθηκε και αυτή στο ζήτημα της ανάδειξης και προστασίας της λίμνης Αώου, παράλληλα όμως και στην ανάγκη ενίσχυσης της εποπτείας και φύλαξης της περιοχής, για την αποτροπή κρουσμάτων λαθραλιείας και άλλων παράνομων ενεργειών, που έχουν διαπιστωθεί και στο παρελθόν.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ