Αθλητικά

ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Με μεγάλη συμμετοχή ο 4ος ποδηλατικός αγώνας «Greveniti Bike»

Off

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και θεατών, που τους χειροκρότησαν θερμά καθόλη τη διαδρομή κυρίως όμως στον τερματισμό και στις απονομές, πραγματοποιήθηκε ο 4ος ποδηλατικός αγώνας “Greveniti Bike 83km”, που είναι αφιερωμένος στην Ημέρα Μνήμης των θυμάτων των μαρτυρικών χωριών του Ζαγορίου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε ιδανικές συνθήκες και σε μία απαιτητική διαδρομή, μήκους 83 χιλιομέτρων με αφετηρία το Γρεβενίτι και στη συνέχεια περνώντας από τα μαρτυρικά χωριά της περιοχής για να ολοκληρωθεί και πάλι στο Γρεβενίτι, με μία διαφορά υψομετρικής 1.731 μέτρων.

Η εταιρεία P&I με πρωτοβουλία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της, Βασίλη Τριάδη, που έλκει την καταγωγή του από το Γρεβενίτι, ήταν και φέτος ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, προσφέροντας στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης τρία αγωνιστικά ποδήλατα, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα της

Τρεις επίσης συμμετέχοντες κέρδισαν και από ένα ποδηλατικό GPS Garmin, επίσης προσφορά της εταιρείας με τον κ. Τριάδη στις δηλώσεις του να κάνει λόγο για μία ελάχιστη ανταπόδοση της εταιρείας σε μία διοργάνωση που φέρνει κόσμο στην περιοχή. Πρόσθεσε ακόμη, ότι αυτή είναι και η φιλοσοφία της εταιρείας, όπου εγκαθίσταται και λειτουργεί, όπως κάνει ήδη στην πόλη των Ιωαννίνων, να προσπαθεί να ανταποδώσει την βοήθεια και τη στήριξη που της παρέχουν οι τοπικές αρχές και οι φορείς, αλλά και η κοινωνία γενικότερα.

Την ικανοποίησή τους για την επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα, εξέφρασαν με δηλώσεις τους ακόμη, ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο αντιπεριφερειάρχης Χ. Λαζάνης και ο δήμαρχος Ζαγορίου Γ. Σουκουβέλος.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ