Ήπειρος

Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο δίκτυο ύδρευσης στο Γρίμποβο

Off

Ένα έργο ύδρευσης που υλοποίησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, ολοκληρώθηκε και συγκεκριμένα η αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Γριμπόβου.

Μεταξύ άλλων των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν, ήταν η αντικατάσταση τμήματος του δικτυού ύδρευσης μήκους 800 μέτρων, από την δεξαμενή μέχρι το χωριό Γρίμποβο, εκσκαφές, τοποθέτηση νέου αγωγού και εγκιβωτισμός, με προϋπολογισμό 14.508 ευρώ και χρηματοδότηση από πόρους της ΔΕΥΑΑ.

Το έργο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της περιοχής Σοφία Κέφη, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ Βασίλη Κρανιώτη  και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΑ Νίκο Τριανταφυλλάκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πορεία του έργου από κοντά. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, κοινή διαπίστωση όλων η άρτια εκτέλεση και σπουδαιότητα του έργου με το οποίο λύνεται το πρόβλημα  της λειψυδρίας ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει έντονη κατανάλωση, το οποίο παρουσιάζονταν εξαιτίας της παλαιότητας του δικτύου, μιας και είχε μικρύνει και η διατομή του από την συσσώρευση αλάτων.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ