Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 02:54
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιουλίου 2022
Αθλητικά

Στο διπλό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βαρέζε o Ν.Ο.Ι.

Off

Με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος θα λάβουν μέρος σε δύο μεγάλες διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  under-23 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  under-23 Εφήβων θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Varese από τις 25 έως τις 30 Ιουλίου με τη συμμετοχή του Φαϊτά Παύλου που θα λάβει μέρος στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Ανδρών under 23 με τον συναθλητή του Καπάκογλου Στέφανο (ΝΟΘ). Στη Λίμνη Varese θα διεξαχθεί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου.

Από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων την Εθνική Ομάδα στελεχώνουν στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων, η Κατερίνα Γκόγκου Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Σκιφ Νεανίδων, η οποία θα αγωνιστεί στο ίδιο αγώνισμα και οι αθλητές Κωστούλας Βασίλης και Κούτρας Δημήτρης, οι οποίοι κατέλαβαν την 6η θέση στην Ευρώπη στο αγώνισμα της δικώπου άνευ και  θα αγωνιστούν και πάλι στο ίδιο αγώνισμα. Επίσης, ο Κοπίδης Λεωνίδας ο οποίος μαζί με τον αθλητή της Κοζάνης Μακρυγιάννη Παναγιώτη κατέλαβαν την 5η θέση στο αγώνισμα του διπλού σκιφ στον τελικό του αγωνίσματος, θα αγωνιστούν και πάλι μαζί στο ίδιο αγώνισμα. Τέλος, την πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση κάνει η αθλήτρια του Ν.Ο.Ι.  Παπαϊωάννου Δήμητρα, η οποία θα αγωνιστεί στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ Νεανίδων, μαζί με τις συναθλήτριες Δρογαλά Νικολέτα (ΝΟΘ), Σωτηρία Μιχαηλίδη (ΝΟΒΑ) και Ευθυμία Κουκλομπέση (ΝΟΒΑ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαν

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ