Αθλητικά

Στην Παμβώτιδα η αφρόκρεμα της τεχνικής κολύμβησης

Off

Στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, για πρώτη φορά στα χρονικά σε λίμνη διεξάγεται από την Δευτέρα και ολοκληρώνεται σήμερα το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης.

Μια διοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη του ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων και παράλληλα την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, των δήμων Ιωαννιτών και Ζίτσας αντίστοιχα και του ΝΟΙ.

Οι αγώνες και το επίπεδο των αθλητών που παίρνουν μέρος είναι εξαιρετικοί και αποτελούν πρόκριμα για την στελέχωση της εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ιταλία το Σεπτέμβριο.

Όπως ανέφερε ο Ηλίας Σπυριούνης, πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ηπείρου – Ιονίων Νήσων της ΚΟΕ η διεξαγωγή του πρωταθλήματος στην Παμβώτιδα αναδεικνύει τις δυνατότητες που υπάρχουν στον υγρό στίβο της λίμνης για αντίστοιχες και ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις. Ο Ηλίας Ξιάρχος, έφορος τεχνικής κολύμβησης της ΚΟΕ και ταμίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έκανε λόγο για ένα πρωτάθλημα εφάμιλλο διεθνών διοργανώσεων πανευρωπαϊκού και παγκοσμίου επιπέδου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ