Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 02:40
Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιουνίου 2023
Αθλητικά

Πρωτιές και μετάλλια για τον ΑΓΣΙ στο Πανελλήνιο Κ16

Off

Φορτωμένος μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψε στα Γιάννενα το Τμήμα Στίβου του ΑΓΣΙ, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, που διεξήχθη στην Καβάλα

Ο ΑΓΣΙ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Βορείου Ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16, καθώς στην γενική βαθμολογία ήταν πρώτος και στα αγόρια και στα κορίτσια.

Πιο αναλυτικά, τον χορό των μεταλλίων για τον ΑΓΣΙ, άνοιξε η Ελένη Βλέτσα στα 300μ. με εμπόδια κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ επίσης το χρυσό κατέκτησε και η Αλίκη Δημητρίου στο άλμα σε ύψος, όπως και ο Γιώργος Τσαμπαλάς στα 1000μ.

Η συνέχεια στα μετάλλια ήρθε για τον ΑΓΣΙ με το αργυρό μετάλλιο που πήρε ο Γιάννης Μάνης στα 300μ, με το χάλκινο που κατέκτησε ο Παναγιώτης Νάστος επίσης στα 300μ, και ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο αυτή τη φορά στα 150μ. με τον Βαγγέλη Οικονόμου.

Επίσης, σε καλές θέσεις τερμάτισαν στα αγωνίσματά τους οι: Ευη Γκαρτζωνη, Απόστολος Μαργαρώνης, Δημήτρης Τσιγκούλης, Μάνθα Τασιούλα, Αλέξανδρος Ανδρούτσος, Μυρτώ Παπαβασιλείου, Καρολίνα Γκοντόρα και Νικολέτα Χήρα.

Το κερασάκι στην επιτυχημένη πρώτη μέρα για τον ΑΓΣΙ ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, με δύο πολύ σημαντικά χρυσά μετάλλια.

Συγκεκριμένα το χρυσό με χρόνο 37’06” κατέκτησε στα 4×80 η ομάδα σκυταλοδρομίας των αγοριών με τους Νίκο Νέσσερη, Χάρη Παπαδημητρίου, Βαγγέλη Οικονόμου και Βαγγέλη Κατωγιάννη, ενώ επίσης στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×80 των κοριτσιών με χρόνο 40’11” και τις Μελίνα Σιέμου, Αγάπη Μέγα, Ελένη Βλέτσα και Καρολίνα Γκοντόρα.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα του Πρωταθλήματος. Ειδικότερα, το χρυσό μετάλλιο και με ατομικό ρεκόρ κατέκτηκε η Ηλιάνα Παπαχρήστου Ηλιάνα στα 2000μ με φυσικά εμπόδια, το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα πήρε ο Σωτήρης Μήτσης, ενώ η Μελίνα Σιέμου κάνοντας ατομικό ρεκόρ ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 80μ.

Επίσης το χάλκινο μετάλλιο στα 600μ. κατέκτησε η Μαρίνα Μενάγια και ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο πήρε η μικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4×200μ αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Νάστο, Εύη Γκαρτζωνη, Μαρίνα Μενάγια και Γιάννη Μάνη. Γιάννη Μάνη.

Τέλος την 4η θέση πήρε η Έλλη Καμπέρη στην σφαιροβολία, την 5η θέση στα 80μ. ο Απόστολος Ρόζος και την 7η θέση στα 80μ. η Αγάπη Μέγα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ