Πολιτικό Ρεπορτάζ

Έθεσε το δίλημμα του πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος

Off

Στις εκλογές κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος, ποια είναι τα προγράμματα τα οποία αντιπαρατίθενται.

Αυτό το δίλημμα έθεσε από τα Γιάννενα το βράδυ της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, λίγο πριν από τις 9, με συγκέντρωση στην πλατεία Μαβίλη και με φόντο το παραλίμνιο.

Από τη μία πλευρά το σχέδιο προστασίας της κοινωνίας είπε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο σχέδιο της ΝΔ με την εξάπλωση της ιδιωτικής σφαίρας.

Ενώ για την πολιτική της ΝΔ τα επόμενα χρόνια αν εκλεγεί, ανέφερε ότι αποτελεί το μεσοπρόθεσμο που κατέθεσε στην ΕΕ που περιλαμβάνει περικοπές και μειώσεις των δαπανών σε καίριους τομείς του δημοσίου αμφισβητώντας τις προεκλογικές υποσχέσεις που διατυπώνονται.

Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κόσμο χαρακτήρισε τη συγκέντρωση μήνυμα αποφασιστικότητας και ασυμβίβαστου αγώνα. Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ και θα δώσουμε τον αγώνα ως την Κυριακή, σημείωσε, «γιατί έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να μην τα παρατάμε» όπως είπε προσθέτοντας ότι «θα είμαστε μαζί και στις 26 του μήνα για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο κοινωνικό έργο της κυβέρνησης 2015-2019 δίνοντας βάρος στις πολιτικές υπεράσπισης του ΕΣΥ και της δημόσιας Υγείας ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο διαφορετικό πρόγραμμα που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των αναγκών της κοινωνίας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ