Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 05:31
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Αυγούστου 2022
Αθλητικά

Θα «κρύψουν» πράγματα οι ομάδες στο τουρνουά του Βόλου

Off

Βαρύτητα καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην τακτική προσέγγιση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση δίνει ο Θαν. Στάικος στις προπονήσεις, ενώ αναμένεται κάποιες από τις σκέψεις που έχει για το πρωτάθλημα να τις αξιοποιήσει στο τουρνουά του Βόλου.

Ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το βράδυ τον Βόλο στην πρώτη αναμέτρηση και την Τρίτη έναν εκ των Αστ. Τρίπολης και ΟΦΗ.

Τα δύο αυτά παιχνίδια έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς αναμετρώνται ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα, που είναι να βρεθούν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και γιατί όχι, να μπουν στην εξάδα, όπως κατάφερε πέρυσι με την αξία του ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ωστόσο, ακριβώς επειδή, κάθε ομάδα «χτίζεται» αυτήν την περίοδο και οι προπονητές τους θέλουν να κρατήσουν όσο γίνεται μακριά από τους αντιπάλους τους, κάποια «χαρτιά», που ίσως φανούν πολύτιμα στην πορεία, ο Θαν. Στάικος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συγκρατημένος ως προς την προσέγγιση των αγώνων. Το ίδιο άλλωστε αναμένεται να κάνουν και οι προπονητές των άλλων τριών ομάδων, που βρίσκονται στο ίδιο στάδιο της προετοιμασίας με τον ΠΑΣ. Μετά τα δύο φιλικά στο τουρνουά του Βόλου, ο ΠΑΣ θα επιστρέψει στη βάση του, έχοντας μπροστά του το τελευταίο παιχνίδι της προετοιμασίας με την Καρμιώτισσα, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 13 Αυγούστου. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει μία μικρή μετάθεση στην ημέρα του αγώνα, που ενδέχεται να γίνει την Παρασκευή το βράδυ  στους «Ζωσιμάδες», αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα σήμερα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ