Επικαιρότητα

«Άλλα ως αντιπεριφερειάρχης, άλλα ως επικεφαλής παράταξης…»

Off

Για μία διαφορετική στάση και αντιμετώπιση του θέματος που αφορά στο έργο του οδοφωτισμού στον δήμο Ιωαννιτών από τότε που ήταν αντιπεριφερειάρχης και μέχρι σήμερα, που είναι επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δημ. συμβούλιο, κατηγορεί την Τατ. Καλογιάννη, η δημοτική αρχή.

Μία ημέρα μετά την συνέντευξη Τύπου της κας Καλογιάννη, όπου τοποθετήθηκε και για το έργο του οδοφωτισμού, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι αν η παράταξή της σήμερα ασκούσε διοίκηση δε θα υπέγραφε τη σύμβαση με τον οριστικό ανάδοχο, εξηγώντας και τους λόγους γι’ αυτό, η δημ. αρχή με μία μακροσκελή ανακοίνωσή της, απαντά, υπενθυμίζοντας παλαιότερες δημόσιες τοποθετήσεις της κας Καλογιάννη, οι οποίες εκθέτουν – κατά τη δημοτική αρχή – την ίδια και τις σημερινές της θέσεις.

Μάλιστα υπάρχουν και αρκετές αναφορές με ελαφρά ειρωνική διάθεση, αφού εξαρχής τονίζεται, πως η κα Καλογιάννη θεωρεί εαυτόν ως τεχνοκράτη, παραθέτοντας στοιχεία που η ίδια γνωρίζει πως προκύπτουν και προχωρά σε νουθεσίες προς τη δημ. αρχή.

Η δημοτική αρχή όμως αναφέρει, ότι υιοθέτηση και εμπιστεύτηκε πλήρως το μοντέλο που η ίδια η κα Καλογιάννη, διαφήμιζε ως αντιπεριφερειάρχης.

Εμπιστεύτηκε επίσης την περιφέρεια Ηπείρου για την εκπόνηση της μελέτης και την διενέργεια του διαγωνισμού. Στη συνέχεια της ανακοίνωσης γίνεται μία ενδεικτική παράθεση δηλώσεων της κας Καλογιάννη από το 2016 μέχρι και την Τρίτη, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, όπως σημειώνεται σχετικά.

«Η δημοτική αρχή οφείλει να φρεσκάρει την μνήμη της κ. Καλογιάννη μέσα από τις ελάχιστες δημόσιες τοποθετήσεις που είχε κάνει ως αντιπεριφερειάρχης και τις αμέτρητες από την στιγμή που πήρε το χρίσμα της υποψήφιας δημάρχου και μέχρι σήμερα», αναφέρεται και παρατίθενται κάποιες από τις δηλώσεις της κας Καλογιάννη.

«Η κα Καλογιάννη πιθανόν έχει στο αρχείο της τις επιστολές που είχε απευθύνει ως αντιπεριφερειάρχης σε δήμους της Ηπείρου με τις οποίες ανέλυε τα πλεονεκτήματα του προγράμματος ELENA και τα οφέλη από την αντικατάσταση του οδοφωτισμού.

Πρόγραμμα που συνεχίστηκε από την περιφέρεια Ηπείρου με τους ίδιους μελετητές και τεχνικούς συμβούλους που είχε επιλέξει.

Τι άλλαξε; Δεν είναι η ίδια αντιπεριφερειάρχης.

Η κα Καλογιάννη λοιπόν επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» ας κοιτάξει στον καθρέφτη την κα Καλογιάννη, πρώην αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου», καταλήγει η απάντηση της δημοτικής αρχής.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ