Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 02:09
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Αυγούστου 2022
Αθλητικά

Με περισσότερες λύσεις κόντρα στη Λαμία

Off

Τη δυνατότητα περισσότερων εναλλακτικών επιλογών και λύσεων θα έχει για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες» ο Θαν. Στάικος, καθώς στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν την Τρίτη οι Ροσέρο και Κύρκος.

Με εξαίρεση τον Παντελάκη, που από χθες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ώστε να επανέλθει σταδιακά, χωρίς να πιεστεί ο οργανισμός του, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Πέδρο Κόντε για προληπτικούς λόγους αποχώρησε πριν το τέλος της προπόνησης, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Η επιστροφή του Ροσέρο σηματοδοτεί και την αναμενόμενη συμμετοχή του στο βασικό σχήμα της ομάδας με έναν εκ των Μορέιρα και Λώλη, να μένουν στον πάγκο.

Και οι δύο αγωνίστηκαν ως βασικοί με τον Ολυμπιακό, με καλές και κακές στιγμές, προσφέροντας επιθετικά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας (κυρίως ο Λώλης στο πρώτο ημίχρονο) αλλά αμυντικά είχαν δυσκολίες και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο μεν Λώλης στο α’ ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα με την αλληλοκάλυψη με τον Σόρια, με αποτέλεσμα ο Ντε Λα Φουέντε να κάνει «πάρτι» στην πλευρά τους, ο δε Μορέιρα δεν πιέστηκε στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα, όμως στο β’ ημίχρονο «ξεχάστηκε» στη φάση του πρώτου τέρματος του Βαλμπουενά, αφήνοντας αμαρκάριστο τον Άβιλα.

«Σειρήνες» για παίκτες

του ΠΑΣ

Ήταν αρκετό ένα και μόνο παιχνίδι για να ξεκινήσουν οι αναφορές για παίκτες του ΠΑΣ που φέρεται να έχουν μπει στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Ο Αλ. Λώλης το όνομα του οποίου «έπαιξε» και πέρυσι για τον Ολυμπιακό με την εμφάνισή του στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή, άφησε πολλές υποσχέσεις και ξαναμπήκε στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο στόχαστρό του η ομάδα του Πειραιά, παρακολουθώντας την πορεία και την εξέλιξή του. Όμως σύμφωνα με το gazzetta.gr ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νίκο Λώλη, παίκτη από τις υποδομές του ΠΑΣ, που ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία και αναμένεται εντός των ημερών να υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο. Συγκεκριμένα αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον της ιταλικής Σασουόλο για τον Νίκο Λώλη, χωρίς όμως κάτι συγκεκριμένο. Το όνομα του ΠΑΣ είναι γεγονός, ότι «παίζει» σε ευρωπαϊκό επίπεδο μετά τις επιτυχημένες πωλήσεις παικτών, όπως του Μαυροπάνου, του Περέα, του Μίνα που αγωνίζεται στη β’ ομάδα της Βέρντερ και άλλων παικτών παλαιότερα.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια

με τη Λαμία

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (20.00) με τη Λαμία, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ. Τα εισιτήρια πωλούνται στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ, στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα και μέσω viva.

Για το παιχνίδι ισχύουν οι κάτωθι τιμές:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 – 20€

ΘΥΡΑ 9 – 15€

ΘΥΡΑ 3VIP – 30€

ΘΥΡΑ 5 GOLD – 40€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2006 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 – 10€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

Πέμπτη και Παρασκευή από 10:00 έως 15:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ και το Σάββατο από 16:00 έως 20:00 στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”.

Την ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 18.00 και οι φίλαθλοι θα πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση και προμήθεια των εισιτηρίων τους, για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.

 

Οι γενικοί όροι εισόδου στο γήπεδο

Για την είσοδο στο γήπεδο οποιουδήποτε θεατή, ανεξαρτήτως ηλικίας, απαιτείται έγκυρο, αριθμημένο και ονομαστικό εισιτήριο, πρόσκληση, εισιτήριο ανταλλαγής διαρκείας, το οποίο να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Απαγορεύεται η προσέλευση και παραμονή του θεατή σε θέση άλλη από εκείνη που αναγράφεται στο εισιτήριο του.

Για την έκδοση του εισιτηρίου και για την είσοδο σας στο γήπεδο απαιτείται η συμπλήρωση του ονοματεπωνύμου και του αριθμού ΑΜΚΑ ή για όσους δεν έχουν ο αριθμός διαβατηρίου καθώς και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων.

Ανήλικοι κάτω των δεκατεσσάρων (14) ετών, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο, το ονοματεπώνυμο του οποίου αναγράφεται στο εισιτήριο.

Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει διάθεση ή και εμπορία των εισιτηρίων, καθώς και η προμήθεια εισιτηρίων για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής δραστηριότητας.

Πριν ή κατά την είσοδο στο γήπεδο θα υποβληθείτε σε σωματικό έλεγχο, έλεγχο αποσκευών καθώς και κάθε άλλου αντικειμένου που φέρετε κατά την προσέλευση και είσοδο σας σε αυτό.

Ο χώρος της αθλητικής εγκατάστασης εποπτεύεται από ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης και καταγραφής. Κατά της είσοδο-έξοδο ή παραμονή σας στο γήπεδο ενδέχεται να φωτογραφηθείτε, βιντεοσκοπηθείτε ή ηχογραφηθείτε, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 5 των Γενικών όρων στο γήπεδο.

Ο νόμιμος κάτοχος της θέσης του ονομαστικού εισιτηρίου, είναι υπεύθυνος για τυχόν φθορά της θέσης του.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση τις ημερομηνίες, τις ώρες, το γήπεδο διεξαγωγής αγώνα, τους συμμετέχοντες και τις αγωνιστικές περιόδους.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ