Τελευταία Νέα

Δωμάτιο στις Εστίες… για δύο χρόνια
Τη νέα νομοθεσία αξιοποιεί ο Δήμος για την Κυρά Φροσύνη
Συνεχίζονται οι απόπειρες εξαπάτησης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου
H Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε βιομηχανία και λιανεμπόριο
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ ΤΖΟΥΦΗ Άμεση επίλυση των προβλημάτων των σχολικών τροχονόμων
Πρωτοβουλίες για την προστασία των κοινόχρηστων χώρων
ENERGEAN Η Carlyle εξαγοράζει τo χαρτοφυλάκιο σε Αίγυπτο, Ιταλία και Κροατία
Πάνω από 13.000 εγγραφές και 5.461 συνεντεύξεις
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΚΑΝΗ Έκθεση Ευρωπαϊκών μεταλλίων και παρασήμων
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Προχωράνε οι εργασίες στο Κέντρο για το Παιδί
Χωρίς νερό τα ψηλά σημεία του Κατσικά και της Ανατολής
29 ΙΟΥΝΙΟΥ Συναυλία της χορωδίας Bellevue Presbyterian Church Sanctuary Chorus
Μήνυμα αλληλεγγύης από το Φεστιβάλ «Το Κοινό μας Σπίτι»
Οι παλιές ανάγκες, τα μεγάλα έργα και η παραίτηση από τον σχεδιασμό
Τα του Καίσαρος…
Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 09:13
Τελευταία Ενημέρωση: 25 Αυγούστου 2022
Επικαιρότητα

Διαμαρτυρίες κατοίκων για την κατάσταση στους δρόμους

Off

Ξεχείλισε η οργή, η αγανάκτηση και η απογοήτευση των κατοίκων του Σταυρακίου, αλλά και των Μαρμάρων, για την τραγική κατάσταση στο οδικό δίκτυο που οδηγεί στις δύο Τοπικές Κοινότητες, όπου εκτελούνται εδώ και μήνες εργασίες διαμόρφωσης του κυκλικού κόμβου και έργα αποχέτευσης, όμως όλα έχουν μείνει στη μέση.

Η κεντρική οδός του Σταυρακίου, που οδηγεί από τη Βλαχόστρατα προς το κέντρο του χωριού και προς τις Εργατικές Κατοικίες, όπως όμως και οι κάθετες οδοί έχουν μετατραπεί σε βομβαρδισμένους δρόμους, με τα συνεργεία να έχουν εξαφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Ένας από τους λόγους βέβαια είναι και οι καλοκαιρινές άδειες σχεδόν σε όλες τις κατασκευαστικές εταιρίες από τις 10 Αυγούστου κι έπειτα, όμως πολλά από τα έργα θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί μήνες πριν τον Αύγουστο.

Εκτός φυσικά από τη σκόνη, που είναι ο καθημερινός σύντροφος των κατοίκων και των διερχόμενων, είναι τεράστια η επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί των οχημάτων, αλλά και πολλές οι ζημιές στα οχήματά τους. Αρκετοί εξ αυτών, μίλησαν χθες στον φακό του ITV, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τον δήμο Ιωαννιτών, αλλά και από τις εταιρίες που έχουν αναλάβει την κατασκευή σημαντικών έργων υποδομής για την περιοχή και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Το ITV επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σταυρακίου, που τόνισε, ότι και ο ίδιος έχει την ενημέρωση από την ανάδοχο εταιρεία, ότι το αργότερο εντός του πρώτου 15νθημέρου του Σεπτεμβρίου, θα έχει «πέσει» ασφαλτοτάπητας και θα έχουν αποκατασταθεί όλες οι τομές και οι λακκούβες στους δρόμους του Σταυρακίου.

Εκτός από το έργο για το δίκτυο αποχέτευσης που είναι εξαιρετικά σημαντικό, σε εξέλιξη, για πολλούς περισσότερους μήνες μάλιστα αλλά με παρόμοια κατάληξη προς το παρόν, βρίσκεται και το έργο για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου. Αφού χρειάστηκε να περάσουν δύο και πλέον μήνες για να υπάρξει συνεννόηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, της αναδόχου εταιρείες και του ΔΕΔΔΗΕ για τη μετακίνηση μίας κολόνας ρεύματος, οι εργασίες σταμάτησαν πριν από ενάμιση περίπου μήνα, αφού έπεσε μία λεπτή στρώση ασφάλτου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ