Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 01:59
Τελευταία Ενημέρωση: 13 Σεπτεμβρίου 2022
Αθλητικά

Αφιερωμένος στους εθελοντές του ο Γύρος της Λίμνης

Off

Αφιερωμένο στους εθελοντές του είναι το Ioannina Lake Run 2022, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά τους στην πορεία των 16 ετών από τον 1ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το 2007.

«Οι εθελοντές αποτελούν ένα από τα συστατικά στοιχεία επιτυχίας του Ioannina Lake Run, με την προσφορά τους να μην περιορίζεται στην οριοθέτηση της διαδρομής και στην τροφοδοσία και υδροδοσία των δρομέων, αλλά, με τη δυναμική τους παρουσία, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους, εμψυχώνουν όλους τους αθλητές στην προσπάθειά τους», αναφέρει.

Στο πλαίσιο αυτό, στην τελετή έναρξης του Ioannina Lake Run 2022, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 8.30 το βράδυ, στην πλατεία Μαβίλη, θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις στις ομάδες που στηρίζουν με εθελοντές τους τη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, σήμερα Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, οργανώνεται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» μια εκδήλωση – παρουσίαση με θέμα «Αρχές διαχείρισης εθελοντών και αξιολόγησης των κινήτρων συμμετοχής τους σε αθλητικά γεγονότα – Η περίπτωση του Ioannina Lake Run», με ομιλητή τον  Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Αθανάσιο Στρίγκα.

Η παρουσίαση θα εστιάσει στις αρχές και τα στάδια διαχείρισης του εθελοντικού προσωπικού σε αθλητικά γεγονότα τοπικού και περιφερειακού ενδιαφέροντος, καθώς και στην αξιολόγηση των κινήτρων των εθελοντών στα γεγονότα αυτά. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την ανοιχτή εθελοντική ομάδα των Paguristas και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ