Επικαιρότητα

Αναγκαία η αποκατάσταση στα πεζοδρόμια

Off

Αναγκαίες και δυστυχώς απαραίτητες οι εργασίες κοπής και απομάκρυνσης των πλατάνων, που φέρουν την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους, στο παραλίμνιο της πόλης, ίσως επίσης αναμενόμενες, σε ένα βαθμό και οι ζημιές που έγιναν κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Τα βαρέα οχήματα που κινήθηκαν καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών αφενός, σε συνδυασμό με την πτώση μεγάλων τμημάτων των δένδρων από μεγάλο ύψος είχαν ως αποτέλεσμα δεκάδες πλάκες πεζοδρομίου, συμβατικές και άλλες, για την όδευση των ατόμων με προβλήματα όρασης, να καταστραφούν. Σημειωτέον ότι σε κάποια σημεία, όπως κοντά στο χώρο στάθμευσης στην είσοδο του Κάστρου από το νότιο τμήμα του, οι ζημιές στα πεζοδρόμια εμφανίζουν σημεία εξαιρετικής επικινδυνότητας και για τους αρτιμελείς πολίτες και όχι μόνον για εκείνους που χρησιμοποιούν τις γραμμές όδευσης τυφλών.

Όσο φυσιολογικές και αναμενόμενες λοιπόν μπορεί να πει κάποιος πως ήταν οι συγκεκριμένες ζημιές στα πεζοδρόμια στο παραλίμνιο, άλλο τόσο αναμενόμενη και αυτονόητη, θα πρέπει να είναι και η αντίδραση του εργοταξίου του Δήμου Ιωαννιτών για την αποκατάσταση των ζημιών και την αντικατάσταση των πλακών και των ρείθρων, που καταστράφηκαν κατά τις εργασίες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου