Αθλητικά

Επιστρέφουν οι τραυματίες και τα χαμόγελα

Off

Μία διήμερη ανάσα από τις καθημερινές προπονήσεις και τους αγώνες θα πάρουν το σαββατοκύριακο οι παίκτες του ΠΑΣ, που προπονήθηκαν χθες το πρωί και θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας 3 Οκτωβρίου με τον Παναιτωλικό.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Θαν. Στάικος είδε τον Σούλη να επιστρέφει σε πιο χαλαρό πρόγραμμα, αλλά να είναι έτοιμος από τη Δευτέρα για να επιστρέψει κανονικά, όπως και ο Πριόρ που έπαιξε άλλωστε και στο φιλικό με τη Βέροια. Επίσης όμως στο γήπεδο βρέθηκαν χθες και οι Κιάκος και Λώλης που δείχνουν να είναι εντάξει και από Δευτέρα θα μπουν και αυτοί στο πρόγραμμα των υπολοίπων επομένως θα είναι διαθέσιμοι για το μεγάλο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση με τη Βέροια, ο Θαν. Στάικος στάθηκε στη δυνατότητα που δίνουν τέτοιες αναμετρήσεις να βγουν κάποια συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών της ομάδας.

«Ήταν ένα φιλικό στο οποίο δώσαμε χρόνο σε παιδιά που δεν έχουν και σε παιδιά που έρχονταν από τραυματισμούς και σε παιδιά από την Κ19. Αναμείξαμε λίγο το σχήμα και στα δύο ημίχρονα. Είχαμε καλές και κάποιες όχι τόσο καλές στιγμές. Ίσως να μην μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα όσον αφορά την τακτική, αλλά βγάλαμε συμπεράσματα ατομικά και σε ποιο βαθμό ετοιμότητας είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές μας.

Έχουμε παιδιά στην ομάδα που ήρθαν τις τελευταίες μέρες, χρειάζονται ακόμα χρόνο, φάνηκε αυτό σήμερα, αλλά το βλέπουμε και στις προπονήσεις, όμως σταδιακά θα ενταχθούν στο σύνολο και μαζί με αυτούς που επιστρέφουν από τραυματισμούς θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι».

Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος ο κ. Στάικος είπε, ότι αυτή ευνοεί την ομάδα, για να επιστρέψουν οι τραυματίες, ενώ μίλησε και για μία διαφορετική αντιμετώπιση σε τακτικό επίπεδο των πέντε παιχνιδιών που ακολουθούν σε σχέση με τα παιχνίδια των πέντε πρώτων αγωνιστικών.

«Επειδή είχαμε κάποια μικροπροβλήματα και με τραυματισμούς, η διακοπή μάς ευνοεί και είχαμε τον χρόνο αυτήν την εβδομάδα να δουλέψουμε μερικά πράγματα και να αποφορτιστούν και κάποιοι παίκτες. Επειδή στις πρώτες πέντε αγωνιστικές παίξαμε με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας, η τακτική μας αναπροσαρμοζόταν συχνά. Από εδώ και πέρα έχουμε μια σειρά αγώνων με ομάδες που στα μέτρα μας, χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι, απλά θα έχουμε πιο σταθερή εικόνα.

Όχι ότι δεν είχαμε. Εγώ εν μέρει είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παιδιών και για μεγάλα διαστήματα των παιχνιδιών, ξέρω όμως ότι οι τρεις ήττες μάς πιέζουν λίγο, έχουν δημιουργήσει ένα θέμα στην αυτοπεποίθηση των παιδιών, αλλά με σκληρή προπόνηση και τη στήριξη που βλέπω από φιλάθλους, δημοσιογράφους και διοίκηση, η ομάδα βήμα-βήμα θα έχει και βελτίωση και θα έρθουν και τα αποτελέσματα που πάντα παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο».

Ο Βασίλης Αθανασίου

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Αθανασίου επίσης μίλησε μετά το φιλικό με τη Βέροια και ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο ξεπέρασε την άτυχη στιγμή, που είχε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αναδεικνύοντας μέσα από την απάντησή του και το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Καταρχάς με στηρίξανε όλοι πάρα πολύ, με βοήθησαν να επιστρέψω γρήγορα. Στη ζωή πάντα υπάρχουν δυσκολίες, τις οποίες πρέπει να ξεπερνάς και να προχωράς. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές, έγινε και σ’ εμένα, αλλά προχωράμε για το καλύτερο. Είναι οικογενειακό το κλίμα, αν δεν ήταν δεν θα ήμουν εγώ ο ίδιος καλά. Το κλίμα είναι απίστευτο, τους νιώθω όλους κοντά μου και βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ μίλησε επίσης και αυτός για την πεντάδα των αγώνων που ακολουθούν.

«Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύουμε πολύ στον προπονητή, μας πιστεύει κι αυτός και είμαστε στο πλάνο του. Έχουμε μια πεντάδα αγώνων, αλλά δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Πάντα πρέπει να δίνουμε το 100%, να παίρνουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε, δεν υπάρχει πίεση, γιατί δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Πιστεύω πολύ και στους συμπαίκτες μου», ανέφερε ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ