Επικαιρότητα

Ισχυρό το αίτημα για αυξήσεις στις συντάξεις

Off

Το δικό τους μήνυμα προς την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα ενόψει της προεκλογικής περιόδου και των εθνικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν, στέλνουν οι συνταξιούχοι όλης της χώρας, λέγοντας, ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να πιστέψουν καμία δέσμευση από κανέναν, παρά μόνο αυτά που θα βλέπουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Το αίτημα για αυξήσεις στις συντάξεις λόγω και της σοβούσας οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, παραμένει ισχυρό και επικαιροποιείται διαρκώς, όπως επίσης και η καταβολή των αναδρομικών, αλλά και των αυξήσεων, που έχουν υποσχεθεί ότι θα δοθούν, σε όλους όμως και όχι μόνο σε εκείνους που είχαν κινηθεί δικαστικά.

Το πρωί της Πέμπτης, στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις συνταξιούχων, με κύριο χαρακτηριστικό όμως, τουλάχιστον στην πόλη των Ιωαννίνων, την εξαιρετικά μικρή συμμετοχή. Σε μία πόλη, στην οποία οι συνταξιούχοι όλων των Ταμείων ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες, στη συγκέντρωση και στην πορεία που ακολούθησε, δε συμμετείχαν ούτε 100 άτομα, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει και τους ίδιους τους συνταξιούχους αλλά και τους εκπροσώπους τους. Το μήνυμα πάντως της συνέχισης του αγώνα και των κινητοποιήσεων έστειλαν με τις ομιλίες τους, τόσο ο Μιχ. Αυδίκος πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ιωαννίνων, όσο και ο Χάρης Αθανασίου, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη και εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ