Αθλητικά

Πολλές συμμετοχές και διακρίσεις για τον Σύλλογο Δρομέων

Off

Ένα Σαββατοκύριακο με δυναμική δραστηριότητα για τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων. Πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες αλλά και σημαντική εθελοντική προσφορά σε αθλητικές δραστηριότητες.

Συγκριμένα:

Στις 8 Οκτωβρίου ο Ιωάννης Εδεσσαίος έλαβε μέρος στο Paranesti Path (46,2XLM) που πραγματοποιήθηκε στο Παρανέστι Δράμας τερματίζοντας στην 4η Θέση της Γενικής Κατηγορίας και στην 1η της ηλικιακής κατηγορίας ανδρών 40-49.

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου μέλη του συλλόγου συνέδραμαν στην διοργάνωση των αγώνων του Run Greece Ioannina. Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα ο Σύλλογος είχε πολλές συμμετοχές στους αγώνες των 5 και 10χλμ και οι δρομείς του πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου δρομείς του συλλόγου συμμετείχαν στο Zero Lake Run (7 και 15 χλμ) που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της λίμνης Ζηρού με διακριθέντες τον Θεόδωρο Αρλέτο ο οποίος κατέλαβε την 1η Θέση της Γενικής Κατηγορίας στον αγώνα των 7χλμ και τον Θεοχάρη Λαδιά ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία ανδρών 18-39 στον αγώνα των 15 χλμ .

Επίσης στις 9 Οκτωβρίου ο Παύλος Ζώης βρέθηκε στην Βουλγαρία συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο Σόφιας πετυχαίνοντας εξαιρετική επίδοση (2:55:19) για έναν τόσο σημαντικό αγώνα δρόμου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ