Πολιτικό Ρεπορτάζ

Ο Παν. Λαφαζάνης για τον πόλεμο και τις πολιτικές εξελίξεις

Off

Κομίζοντας δύο μηνύματα προς τον λαό των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, όπως ο ίδιος ανέφερε άλλωστε, έφτασε στα Γιάννενα για την πολιτική εκδήλωση του νέου κόμματος, ο Παναγ. Λαφαζάνης. 

Επικεφαλής πια του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης», ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε αρχικά, ότι η Ελλάδα χρειάζεται μία ριζοσπαστική, δημοκρατική ανατροπή, για να απαντήσει στο δίλημμα μεταξύ της χρεωκοπημένης Κυβέρνησης Μητσοτάκη και του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, με την εθνική ανεξαρτησία και τη νέα αποικιοκρατία.

Το δεύτερο μήνυμα του κ. Λαφαζάνη είναι με αφορμή των υπό εξέλιξη Γ’ Παγκόσμιο όπως χαρακτήρισε τη ρωσοουκρανική σύγκρουση, ότι η Ρωσία έχει δίκιο γιατί αντιμάχεται την πολιτική της Δύσης και τη δικτατορία των ΗΠΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Διονύσης Φλαμιάτος, στέλεχος του Κινήματος και πρόεδρος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη, που τόνισε πως αν η Ρωσία διεξήγαγε πόλεμο, και όχι ειδική στρατιωτική επιχείρηση, θα είχε ισοπεδώσει την Ουκρανία, αλλά δεν το κάνει για… «ανθρωπιστικούς λόγους», όπως ανέφερε.

Ο κ. Λαφαζάνης παράλληλα αναφέρθηκε και στον ενεργειακό Αρμαγεδδώνα, λέγοντας πως εάν είχε εφαρμοστεί το δικό του σχέδιο, που είχε επεξεργαστεί με συνεχείς επισκέψεις και επαφές του με τη Ρωσία, το διάστημα που ήταν υπουργός Ενέργειας στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα δε θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τις τιμές στην ενέργεια.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα και για τα δύο ζητήματα είναι ακριβώς η στάση της Ελλάδας, απέναντι στη Ρωσία. Μία εμπόλεμη σχέση απέναντι στη Ρωσία, που συνιστά αθλιότητα και είναι επιζήμια για τα εθνικά μας συμφέροντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζάνης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου