Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 05:57
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Νοεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Καμπάνια για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού

Off

Η ενημέρωση των μητέρων για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού και για τη αξία της μητρότητας εξακολουθεί να παραμένει ο βασικός στόχος της Ομάδας Υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας, που διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής για 13η φορά μία ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, ταυτόχρονα όμως και δημόσιου θηλασμού.

Ήδη τα μέλη της τοπικής ομάδας υποστήριξης έχουν ξεπεράσει τις 2500 και το ενδιαφέρον είναι έντονο, όπως τόνισαν οι διαχειρίστριες της ομάδας Ξανθή Σπύρου και Μαρία Ζιώγα αντίστοιχα. Αμφότερες διευκρίνισαν, ότι εμπεδώνεται σταδιακά στην κοινωνία η αντίληψη για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού και παράλληλα απενοχοποιείται η διαδικασία του δημόσιου θηλασμού, κάτι που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε φτάσει σε σημείο να θεωρείται σχεδόν… απαγορευμένο.

Τα μέλη της ομάδας υποστήριξης των Ιωαννίνων, που αποτελεί μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Υποστήριξης του θηλασμού και της μητρότητας, ξεκαθαρίζουν, ότι οι μητέρες που ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν υποστήριξη και πληροφορίες όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες, όχι όμως για ιατρικά θέματα, αλλά μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το θηλασμό και τη μητρότητα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ