Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 11:42
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Νοεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Η προοπτική της δεύτερης φοράς στην διακυβέρνηση

Off

Μία σύγκριση όσων έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη από το 2019 ως σήμερα, με, παράλληλα, σκληρή κριτική στις κυβερνητικές επιλογές και την προοπτική των όσων σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη φορά στη διακυβέρνηση της χώρας, αποτέλεσαν το κεντρικό σημείο της ομιλίας που έδωσε ο Παύλος Πολάκης την Παρασκευή το βράδυ στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων με την οποία ολοκληρώθηκε και η περιοδεία του.

Ιδιαίτερο βάρος έδωσε στον ρόλο που παίζει πλέον η ακρίβεια, αλλά και ζητήματα όπως οι πλειστηριασμοί ή η διαχείριση της πανδημίας, στην αλλαγή των κοινωνικών συσχετισμών ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του με τις έξι προτεραιότητες που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε σε ερωτήματα που τέθηκαν από το κοινό και κλείνοντας τόνισε τη βεβαιότητά του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές και τις πρώτες και τις δεύτερες εκλογές, αν χρειαστούν. «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πέσει και μάλιστα με κρότο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγήθηκαν οι παρεμβάσεις του Συντονιστή Ιωαννίνων Σάββα Δημητριάδη και της βουλευτού Μερόπης Τζούφη.

Στον Δικηγορικό Σύλλογο

Η επίσκεψη του βουλευτή Χανίων και αν .τομεάρχη διαφάνειας διοικητικής δράσης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε με περιοδεία στο κέντρο της πόλης  την Παρασκευή το μεσημέρι ενώ συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Χριστίνα Τσέτσου, την αντιπρόεδρο Μαρία Κατσαράκη και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, επικεφαλής

αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον αν.συντονιστή Πέτρο Παλάσχα, τη βουλευτή Μερόπη Τζούφη, τη αν.συντονίστρια δικαιοσύνης της Κ.Ε. Λίλα Σουλελέ, τη Γεωργία Χήτου, μέλος της επιτροπής δικαιωμάτων και δικαιοσύνης της Ν.Ε  και το μέλος της Κ.Ε. Ιωάννη Στέφο, Κατά τη συνάντηση, μεταξύ άλλων θεμάτων τονίστηκε όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος ότι «η ταχεία και ορθή απονομή της Δικαιοσύνης αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Μετά από την 10ετή μνημονιακή επιδρομή στα εισοδήματα των επιστημόνων ελευθέρων επαγγελματιών, τη διετή αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων λόγω της πανδημίας covid-19, όπου η κυβέρνηση αγνόησε παντελώς τον κλάδο των δικηγόρων, ως προς τα μέτρα οικονομικής στήριξης σε σχέση με άλλους επαγγελματικούς χώρους, δίδοντας μόνο ψίχουλα σε αυτούς, αλλά και την καθοριστική ενεργειακή κρίση που μαστίζει το βιοτικό επίπεδο τόσο των δικηγόρων  όσο και όλων των Ελλήνων πολιτών».

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ