Επικαιρότητα

Συλλαλητήριο των συνταξιούχων την Πέμπτη

Off

Με τη συμμετοχή συνταξιουχικών οργανώσεων από την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα, πραγματοποιείται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα το συλλαλητήριο των συνταξιούχων, που θέλουν να στείλουν ένα ακόμη μήνυμα προς την Κυβέρνηση ενόψει της διαφαινόμενης υλοποίησης των εξαγγελιών για αυξήσεις στις συντάξεις, αλλά και εν μέσω της κρίσης με το ενεργειακό κόστος και την εκτίναξη του πληθωρισμού.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στην κεντρική πλατεία της πόλης και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Μιχ. Αυδίκος πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων και ο Παν. Κάλπης, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στους συνταξιούχους όλων των Ταμείων.

«Έχουν συσσωρευτεί τα προβλήματα εδώ και 13 χρόνια και ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο χτένι. Αποτελεί μία ευκαιρία καταδίκης των κυβερνητικών ψεμάτων, ότι δήθεν έρχονται μεγάλες αυξήσεις στις συντάξεις. Που είναι η κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου; Που είναι η εφαρμογή των αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων; Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε από την Κυβέρνηση και γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε και πάλι στους δρόμους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αυδίκος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ