Αθλητικά

Στην προπόνηση ο Τζίνο, έκπληξη με Κόντε

Off

Τρία νέα πρόσωπα είχε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ, με τον έναν όμως εκ των τριών να παίρνει μέρος κανονικά στην προπόνηση.

Ο λόγος για τον 29χρονο Ουρουγουανό μέσο Φεντερίκο Τζίνο που έφτασε στα Γιάννενα και βρέθηκε στο ΠΕΑΚΙ, παρακολουθώντας την προπόνηση της νέας του ομάδας, ενώ είχε και μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Θαν. Στάικο. Ο Τζίνο περνά από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιο με την ομάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Τζίνο θα έχει μπροστά του ένα μήνα μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά εκτιμάται, ότι δε θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής, με την έννοια, ότι μέχρι πριν δύο εβδομάδες αγωνιζόταν κανονικά στην Αργεντινή με την Πλατένσε.

Το δεύτερο «νέο» πρόσωπο στην προπόνηση ήταν ο τερματοφύλακας Τσιντώντας που μπήκε για πρώτη φορά στο δίτερμα και ανεβάζει κι αυτός ρυθμούς, για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής επίσης από τον Ιανουάριο.

Η έκπληξη όμως ήρθε χθες με τον Πέδρο Κόντε, που μετά τον σοβαρό του τραυματισμό με το δεύτερο χειρουργείο για τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο παιχνίδι με τη Λαμία τη 2η αγωνιστική, «πάτησε» χθες χορτάρι και έκανε τρέξιμο υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Ντουρουντού.

Ο Κόντε βρίσκεται στο μέσον της αποθεραπείας του και εκτιμάται, ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από το τέλος Μαρτίου, επομένως θα προλάβει πιθανότατα να αγωνιστεί στη διαδικασία των αγώνων πλέι οφ. Απόντες από τις προπονήσεις παραμένουν οι Μπιλμπάο, Κιάκος και Λώλης, η επιστροφή των οποίων είναι άγνωστο πότε θα γίνει, όμως όσο περνούν οι ημέρες, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να είναι σε θέση να αγωνιστούν στο παιχνίδι της 21ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες». Το διάστημα των 15 ημερών μέχρι το παιχνίδι είναι μεγάλο, πλην όμως δεν έχουν προπονηθεί καν από την ημέρα που τραυματίστηκαν πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και θα χρειαστούν χρόνο για να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ