Επικαιρότητα

Στην τελική ευθεία για την εκλογή Πρύτανη

Off

Ένας εκ των Άννα Μπατιστάτου και Σταύρου Νικολόπουλου αντίστοιχα θα είναι ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με τη διαδικασία να ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα, όπου οι υποψήφιοι πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις αντίστοιχα θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο Συμβούλιο Διοίκησης.

Θα ακολουθήσει την επόμενη Πέμπτη η αντίστοιχη παρουσίαση στη Σύγκλητο και την επόμενη ημέρα σε δημόσια παρουσίαση στην πανεπιστημιακή κοινότητα.

Στις 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μυστική ψηφοφορία μέσω του προγράμματος ΖΕΥΣ, με τον νέο πρύτανη να αναδεικνύεται με απόλυτη πλειοψηφία. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε θα ακολουθήσει και δεύτερη και τρίτη αν χρειαστεί, ψηφοφορία.

Για τη διαδικασία που προκαλεί και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας μίλησε ο απερχόμενος πρύτανης Τριαν. Αλμπάνης. Το εξαιρετικό ενδιαφέρον ωστόσο προκύπτει μετά την οριστικοποίηση των υποψηφίων αντιπρυτάνεων, τους οποίους συμπεριλαμβάνουν οι δύο υποψήφιοι πρυτάνεις κα Μπατιστάτου και κ. Νικολόπουλος αντίστοιχα.

Η κα Μπατιστάτου προτείνει για αντιπρυτάνεις τους Παναγιώτα Μαντή, Ιωάννη Λεονάρδο, Θεόδωρο Ματίκα και Ξενοφώντα Μπήτσικα, ενώ ο κ. Νικολόπουλος προτείνει τους Παναγιώτη Κόκκα, Πέτρο Μαραγκό, Μηνά Πασχόπουλο και Κωνσταντίνο Σκομπρίδη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ