Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 04:56
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Δεκεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Ε’ ΚΟΗ Στο δόκανο της Θηροφυλακής έξι λαθροθήρες

Off

Η προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία διαδικασία, με την υποβολή μηνύσεων και τον σχηματισμό δικογραφίας, για παραβάσεις του Νόμου περί θήρας, ακολουθείται από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ σε βάρος έξι ατόμων που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τις προηγούμενες ημέρες να ασκούν παράνομη θήρα.

Την προηγούμενη εβδομάδα και μετά από σχετικές πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της υπηρεσίας, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ βρέθηκε στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής (ΚΑΖ) Ανατολικών Τζουμέρκων στην Τ.Κ Θεοδώριανων του Δ. Κεντρικών Τζουμέρκων στην ΠΕ Άρτας.

Η περιοχή τέθηκε υπό παρακολούθηση και στη διάρκεια αυτής, ακούστηκαν πυροβολισμοί εντός του Καταφυγίου. Σε έλεγχο που έγινε στη συνέχεια, εντοπίστηκαν δύο άτομα να ασκούν θήρα εντός των ορίων του Καταφυγίου. Τα δύο άτομα αρνήθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους και κατασχέθηκαν οι άδειες θήρας και τα φυσίγγια που έφεραν μαζί τους.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ κατά τη διενέργεια περιπολίας εντόπισε σε περιοχή της Τ.Κ Πετσαλίου του Δ. Ζίτσας της ΠΕ Ιωαννίνων, τρία άτομα να ασκούν παράνομη θήρα (καρτέρι) μπεκάτσας, πέραν της μισής ώρας μετά τη δύση του ηλίου. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις μπεκάτσες που είχαν θηρεύσει οι προαναφερθέντες, ενώ επίσης κατασχέθηκαν τα όπλα και οι άδειες θήρας.

Τέλος, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ ΚΟΗ κατά τη διενέργεια περιπολίας εντόπισε σε περιοχή της Τ.Κ Ζίτσας του Δ. Ζίτσας της ΠΕ Ιωαννίνων, ένα άτομο να ασκεί παράνομη θήρα (καρτέρι) μπεκάτσας, πέραν της μισής ώρας μετά τη δύση του ηλίου. Κατασχέθηκε το όπλο και η άδεια θήρας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ