Επικαιρότητα

ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 4.000 φοιτητές συμμετείχαν στην Πρακτική Άσκηση

Off

Κάτι παραπάνω από 4000 φοιτητές από 16 Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συμμετείχαν στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε και την Ελλάδα μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Το απόγευμα της Πέμπτης το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποίησε την απολογιστική ημερίδα, στην οποία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα και τα αριθμητικά στοιχεία της διαδικασίας για την χρονική περίοδο από το 2016 μέχρι το 2022.

Όπως ανέφερε ο ιδρυματικός υπεύθυνος του προγράμματος, Καθηγητής κ. Μικρόπουλος, οι φοιτητές που έλαβαν μέρος στην πρακτική άσκηση απευθύνθηκαν σε ποσοστό 59% σε ιδιωτικούς φορείς και σε ποσοστό 41% σε φορείς του δημοσίου.

«Αυτό που έκανε τη διαδικασία υλοποίησης της πρακτικής άσκησης, επιτυχημένη, ήταν πρώτα η μεγάλη αριθμητική συμμετοχή και το ενδιαφέρον των φοιτητών και στη συνέχεια η προσπάθεια που καταβάλλαμε, ώστε να υπάρχουν κοινές διαδικασίες για όλα τα Τμήματα, ενιαίες προσκλήσεις, ψηφιοποίηση εγγράφων και διαδικασιών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μικρόπουλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ