Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 05:46
Τελευταία Ενημέρωση: 29 Δεκεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Κέρασαν τους επισκέπτες γλυκά και εδέσματα

Off

Την παραμονή των Χριστουγέννων ήταν η πρωτοβουλία του δήμου Ιωαννιτών με το Δ. ΙΕΚ Ιωαννίνων να προσφέρουν γιαννιώτικο πρωινό σε χιλιάδες επισκέπτες της πόλης και όχι μόνο, στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, η πρωτοβουλία που απέσπασε κολακευτικά σχόλια.

Χθες Πέμπτη, ήταν η σειρά της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, που σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Νήσου και το ΙΕΚ Δέλτα πρόσφεραν εδέσματα της περιοχής στους επισκέπτες που επρόκειτο να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν από τα καραβάκια στην παραλίμνια περιοχή. Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος και η γνωριμία με την τοπική γαστρονομία ήταν ο στόχος της εκδήλωσης αυτής, που επίσης σχολιάστηκε ευμενώς από τους επισκέπτες.

Τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης, όσο και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νήσου Άρης Λιούμπος αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία και σε άλλες που αναδεικνύουν, όπως είπαν τη φιλοξενία της περιοχής. Ο κ. Λιούμπος παράλληλα αναφέρθηκε και στην τουριστική κίνηση των ημερών προς το Νησί, που καταγράφεται με καλύτερους αριθμούς σε σχέση με το 2019, την τελευταία χρονιά πριν την πανδημία.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ