Επικαιρότητα

Πυκνό πέπλο ομίχλης πάνω από την πόλη

Off

Με τα προβλήματα να εντοπίζονται κυρίαρχα στις ακυρώσεις πτήσεων από και προς τα Ιωάννινα και στην καλύτερη περίπτωση τις αλλαγές στην ώρα διεξαγωγής τους, το πυκνό πέπλο ομίχλης που καλύπτει το τελευταίο 15νθήμερο το λεκανοπέδιο, αποτελεί αναμφίβολα θέμα της εορταστικής περιόδου και για τους κατοίκους της περιοχής και για τους επισκέπτες.

Τις περισσότερες ημέρες, το πέπλο της ομίχλης αρχίζει να διαλύεται λίγο μετά τις 11 το πρωί, όμως κάποιες ημέρες όπως ήταν η χθεσινή, η διαδικασία αυτή μπορεί να ξεκινήσει αργά το μεσημέρι.

Αντίθετα, η ατμόσφαιρα σε λίγο μεγαλύτερο υψόμετρο από αυτό των Ιωαννίνων είναι τελείως διαφορετική, αφού κυριαρχεί ένας υπέρλαμπρος ήλιος. Οι εικόνες αποτυπώθηκαν χθες λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, από την περιοχή των Λιγκιάδων, από όπου φαίνεται ξεκάθαρα το λευκό σεντόνι που έχει σκεπάσει το λεκανοπέδιο.

Ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία στον δήμο Ιωαννιτών Γ. Λώλης σε δηλώσεις του στο ITV τόνισε, ότι πέραν των προβλημάτων με τις ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο, δεν έχουν δημιουργηθεί άλλα προβλήματα από την ομίχλη, απευθύνοντας ωστόσο έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, λόγω της περιορισμένης ορατότητας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ