Αθλητικά

Βραβεία για όσους και όσες διακρίθηκαν το 2022

Off

Ανήμερα των Φώτων έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και προπονητών του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οι αθλητές που μας έχουν προσφέρει στιγμές συγκίνησης με τις αθλητικές τους επιδόσεις και κατακτήσεις βραβεύτηκαν ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης που συνεχίζουν να κρατούν σταθερά ψηλά το Ν.Ο.Ι. και τα Γιάννινα στον αθλητικό χάρτη, τόσο σε εθνικό όσο και σε πανευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. κ. Μάρθα Παλαιοπάνου επισημαίνοντας ότι είναι μία ομαδική προσπάθεια που απαιτεί ωστόσο τη στήριξη της πολιτείας και των τοπικών αρχών.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς  «Ο Ν.Ο.Ι. έχει γράψει ιστορία στο άθλημα της κωπηλασίας και θα είμαστε στο πλευρό σας» τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του και αφού έδωσε τα βραβεία στους Κατερίνα Γκόγκου και Θανάση Παλαιοπάνο.

Τα συγχαρητήριά τους για τις διακρίσεις των αθλητών αλλά και την πορεία του Ομίλου έδωσαν και οι αυτοδιοικητικές αρχές και των φορείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και βράβευσαν τους αθλητές και προπονητές οι Βασίλης Γοργόλης, Αντιπεριφερειάρχης, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Βαγγέλης Πήχας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Παπαγεωργίου,  ο πρώην Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. και επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα»  Άρης Μπαρτζώκας, η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα 2023» Τατιάνα Καλογιάννη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων  Βασίλης Μουσελίμης κ.α.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου