Τελευταία Νέα

Στους επαρχιακούς δρόμους μιας ξεχασμένης χώρας
Τα του Καίσαρος…
Επιτέλους, κάτι κινείται στον ΠΑΣ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Μονιμοποίηση συμβασιούχων και προσλήψεις στις δομές
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Απολογισμοί και ευχαριστίες την επόμενη ημέρα
Ξεκίνησε τις προπονήσεις στα Γιάννενα η Εθνική Μπάσκετ Γυναικών
Προβληματισμοί για το ωράριο λειτουργίας του ΣΜΑ
Φθηνότερα εισιτήρια, περισσότερα δρομολόγια
Πάνω από 535.000 αιτήσεις για περίπου 900.000 voucher
Επιστρέφει το Θερινό Μαντείο στη Δωδώνη
Αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας και του βιασμού στην Ελλάδα
Παράταση για τη λειτουργία του ΧΥΤΥ Ελληνικού
Έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Ζινδριλή
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ Συνέδριο για την εκπαίδευση και τη Διά Βίου Μάθηση
Το Ζωγράφειο Σχολείο υποδέχθηκε εκπαιδευτικούς από την αδελφοποιημένη πόλη Schwerte
Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 12:29
Τελευταία Ενημέρωση: 19 Νοεμβρίου 2015
Ήπειρος

Αποκάλυψη τώρα για την «Όαση»

Off

Τα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια της «Όασης» έγιναν χθες το πρωί, με τις εργασίες στο διατηρητέο κτήριο, να περνούν πλέον και στον περιβάλλοντα χώρο. Τα μεταλλικά χωρίσματα απομακρύνθηκαν για να εμφανιστεί το ένα τμήμα της «Όασης», προσελκύοντας τα περίεργα βλέμματα των περαστικών, που είχαν την ευκαιρία να δουν έστω μία άποψη του ανακαινισμένου ιστορικού κτηρίου.
Οι εργασίες διαμόρφωσης του ιστορικού κτηρίου βαίνουν προς ολοκλήρωση, κάτι που σύμφωνα με τον ανάδοχο εργολάβο θα έχει γίνει εντός του τελικού χρονοδιαγράμματος. Το ΔΣ της ΔΗΑΝΕΤΑΙ στην προσεχή συνεδρίασή του την ερχόμενη Τρίτη θα επισκεφθεί το κτήριο προκειμένου τα μέλη του, να διαμορφώσουν προσωπική άποψη για την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών. 
Θα ακολουθήσει η συζήτηση και η λήψη απόφασης επί των προτάσεων του αναδόχου που θα αναλάβει τη λειτουργία του ιστορικού κτηρίου, αμέσως μετά την παράδοσή του. Όπως είχε ανακοινώσει από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΔΗΑΝΕΤΑΙ Γ. Παπαδιώτης, ο νέος ενοικιαστής θα προχωρήσει στη λειτουργία της επιχείρησης στην «Όαση» από το 2016 και όχι μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων.
Το ΔΣ της ΔΗΑΝΕΤΑΙ πάντως εκφράζει την ικανοποίησή του για την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών, που αναδεικνύουν με την πρώτη κιόλας ματιά από τον εξωτερικό και τον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου, τη μοναδική αρχιτεκτονική του κτηρίου, που «δένει» απόλυτα στο χώρο της κεντρικής πλατείας, όπου άλλωστε αποτελούσε από την κατασκευή του σήμα κατατεθέν. 
Ευχή όλων πάντως είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος που θα είναι εκτός των άλλων και αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας που κουβαλά η «Όαση», όπως και η λειτουργία του νέου καταστήματος να αποτελέσει την αφορμή, ώστε ο δήμος Ιωαννιτών να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη σοβαρότητα μέσω της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τα αιτήματα διαφόρων φορέων για τη φιλοξενία διαφόρων εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία με πρόχειρες, λυόμενες κατασκευές, που είναι κακόγουστες, προσβάλλοντας την αισθητική των περισσοτέρων…
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ