
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποιεί την εορταστική εκδήλωση των Τριών Ιεραρχών, Ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς», στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση θα ανοίξει με τον χαιρετισμό της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγήτριας Άννας Κ. Μπατιστάτου. Η Καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής, Ευαγγελία Η. Ντζάνη θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα: «Η Παιδεία ως καταλύτης για την επίτευξη της ενιαίας Υγείας».
Θα ακολουθήσει απονομή τιμής στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που αφυπηρέτησαν το περασμένο έτος, καθώς και απονομή βραβείου στον πρώτο εισαχθέντα φοιτητή του Τμήματος Φιλολογίας από την οικογένεια του αείμνηστου Καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής και πρ. Αντιπρύτανη Γεωργίου Σαββαντίδη.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Συμμετέχουν οι φοιτητές της τάξης του Δρ. Ντμίτρι Γκουντίμοβ: Ηλιάνα Κουμπούρα, τσέλο, Φωτεινή-Ειρήνη Κουτσούκου, τσέλο, Ορφέας Λότσκο, τσέλο, Κατερίνα Σεγκούνα-Πλιόγκου, τσέλο, Θεόδωρος Σκούρτης, τσέλο Ευθύμιος Σφαιρόπουλος, κόντρα μπάσο
και οι διδάσκοντες Δρ. Ντμίτρι Γκουντίμοβ, τσέλο, Δρ. Βαλέρι Ισμαγκίλοβ, πιάνο.
Related Posts
-
28 Ιανουαρίου 2023 -
28 Ιανουαρίου 2023 Εργαστήριο Διδακτικής των Θετικών Επιστημών
-
20 Ιανουαρίου 2023 ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα Erasmus
-
31 Δεκεμβρίου 2022 Παράδοση – παραλαβή στο Πανεπιστήμιο
-
24 Δεκεμβρίου 2022 Προωθώντας την τοπική παραδοσιακή τέχνη
-
20 Δεκεμβρίου 2022 Νέα Πρύτανης εξελέγη η Άννα Μπατιστάτου
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(15.794)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(312)
- Ελλάδα(106)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(3.324)
- Εκδηλώσεις(1.197)
- Ήπειρος(1.841)
- Αθλητικά(2.264)
Αρθρογραφία
Είσοδος