Επικαιρότητα

Με αιχμηρή γλώσσα και αιχμές για το υπόλειμμα

Off

Με αιχμηρή γλώσσα για τη στάση, το ρόλο και τις αποφάσεις αυτοδιοικητικών στην Ήπειρο και ειδικότερα στα Ιωάννινα, που όλο το προηγούμενο διάστημα, που η Περιφέρεια Ηπείρου είχε την ευθύνη και αρμοδιότητα για τη μεταφορά του υπολείμματος, από τη Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων προς τους ΧΥΤΥ,

ο εκπρόσωπος της Μεταφορικής ΙΚΕ Στεφ. Μουστακλής, παρέπεμψε σε μία αναλυτική συνέντευξη τύπου τις επόμενες ημέρες, όπου και θα παραθέσει τα στοιχεία, που δικαιώνουν και δικαιολογούν όπως είπε, τους ισχυρισμούς αυτούς.

Ο κ. Μουστακλής, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν και η εταιρεία ενημερώθηκε από το εργοστάσιο, ότι διακόπτει τη συνεργασία με τη Μεταφορική ΙΚΕ, δυνάμει απόφασης του ΦοΔΣΑ, μέχρι και σήμερα έχει ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με τη διαδικασία του διαγωνισμού της υπηρεσίας, ο οποίος άλλωστε είχε αναγγελθεί από τη διοίκηση του Φορέα.

Όμως, όπως ανέφερε ο κ. Μουστακλής, η εταιρεία το μόνο που κάνει, είναι να περιμένει από τον καθ’ ύλην πλέον αρμόδιο φορέα, να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις του, αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει και σοβαρές αιχμές προς τη διοίκηση και τα μέλη της.

«Στην παρούσα φάση δε θα ήθελα να πω πολλά πράγματα, γιατί θα ειπωθούν όλα σε μία αναλυτική συνέντευξη Τύπου, με συγκεκριμένη θεματολογία για τη μεταφορά του υπολείμματος. Όμως αυτό που θέλω να πως και να το γνωρίζουν όλοι, είναι, ότι εμείς δουλέψαμε σε πείσμα μερικών αυτοδιοικητικών με συνέπεια και μεθοδικότητα και με καλύτερες τιμές από αυτές που είχαν στο παρελθόν κι έχουν και σήμερα, για την ίδια υπηρεσία. Εμείς ήρθαμε σε αυτόν τον χώρο και θα μείνουμε σε αυτόν, όσο κι αν δεν το θέλουν ορισμένοι. Θα μιλήσουμε κάποια στιγμή σύντομα και θα μιλήσουμε και με ονόματα εκείνων που μας πολέμησαν με πλάγιους τρόπους μάλιστα, οι οποίοι μάλιστα αρέσκονται να λένε, ότι υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και τους πολίτες. Ο πόλεμος ήταν και είναι καθημερινός και απέναντί μας και απέναντι στην Περιφέρεια. Από τον Σεπτέμβριο όμως που ο ΦοΔΣΑ ανέλαβε τη διαχείριση και την αρμοδιότητα, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, που έχουν εξαφανιστεί όλοι αυτοί που κάθε μέρα έκαναν δηλώσεις στα τοπικά μέσα για την μεταφορά του υπολείμματος; Ξαφνικά, έπαψαν να μιλούν για διαφάνεια, για διαγωνισμούς, για διασφάλιση των συμφερόντων των πολιτών και του δημοσίου. Θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποια είναι η γνώμη εκείνων των αιρετών, που σήμερα βλέπουν τους πολίτες να πληρώνουν περισσότερα για την ίδια υπηρεσία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μουστακλής.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ