Επικαιρότητα

Παράσταση διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς

Off

Στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να αφήσουν καμία παρόμοια περίπτωση να οδηγηθεί στον πλειστηριασμό σπιτιού από καμία λαϊκή οικογένεια, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων πραγματοποίησε χθες συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από κεντρικό υποκατάστημα τράπεζας, απαιτώντας την άμεση διακοπή της διαδικασίας πλειστηριασμού μίας κατοικίας, που ανήκει σε χαμηλοσυνταξιούχους στην Ανατολή.

Η δυναμική παρέμβαση το πρωί της Τετάρτης έληξε χωρίς παρατράγουδα με την διατύπωση των αιτημάτων από τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου, ενώ αντιπροσωπεία του έδωσε και υπόμνημα στην τράπεζα σχετική με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως σημείωσε ωστόσο ο πρόεδρος του ΕΚΙ Νίκος Έξαρχος και στην περιοχή των Ιωαννίνων, αλλά και συνολικά σε όλη τη χώρα, υπάρχουν χιλιάδες παρόμοιες εκκρεμείς υποθέσεις, που είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στη διαδικασία του πλειστηριασμού, αφήνοντας στο δρόμο χιλιάδες οικογένειες.

«Πρόκειται για οικογένεια που εκβιάζεται με πλειστηριασμό, αφού αδυνατεί να πληρώσει τις απαιτήσεις των funds, όπως είναι λογικό σαν συνέπεια της αντιλαϊκής πολιτικής που ασκείται όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις και έχει οδηγήσει σε συντάξεις και μισθούς πείνας, σε τιμές απλησίαστες στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης, εκτόξευση των επιτοκίων και τόσα άλλα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Έξαρχος.

Επίσης έκανε γνωστό πως στο Εργατικό Κέντρο έχει ήδη συσταθεί ομάδα νομικών, που παρέχει συμβουλές αφιλοκερδώς για τον χειρισμό τέτοιων υποθέσεων, ενώ κάλεσε όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, αντιμετωπίζοντας αντίστοιχες δυσκολίες και προβλήματα να απευθύνεται στο Εργατικό Κέντρο και στα Σωματεία. «Άλλοι πρέπει να ντρέπονται για την κατάσταση αυτή και όχι οι δανειολήπτες που δεν μπορούν λόγω των πολιτικών των Κυβερνήσεων, να αποπληρώσουν τα δάνειά τους», ανέφερε ο κ. Έξαρχος.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ