Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 11:28
Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2023
Επικαιρότητα

Νέα σελίδα στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Off

Μία νέα σελίδα γύρισε το παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με την Νίκη Αγνάντη, πρόεδρο και ψυχή του παραρτήματος να παραδίδει τη σκυτάλη στη θέση του προέδρου, στον ιατρό Ευάγγελο Γκόλα και στο νέο Δ.Σ.

Το παράρτημα Ιωαννίνων από το 1990 όταν και ανέλαβε την προεδρία του η κα Αγνάντη βοήθησε καθοριστικά στην μετάδοση της γνώσης και της πληροφορίας για τον καρκίνο και τις διάφορες μορφές του, κυρίως όμως βοήθησε αποτελεσματικά ενισχύοντας τον τομέα της πρόληψης.

Το βράδυ της Πέμπτης το παράρτημα Ιωαννίνων της Αντικαρκινικής Εταιρείας πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που είναι αφιερωμένη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σε μία διαχρονική ένδειξη αναγνώρισης του σημαντικού ρόλου στην επικοινωνία και την ενημέρωση των πολιτών για τον καρκίνο.

Ο πρόεδρος του ΔΣ Ευάγγελος Γκόλας στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά της κας Αγνάντη και του προηγούμενου Δ.Σ εκφράζοντας όμως τη βεβαιότητα, πίστη και ελπίδα, ότι θα συνεχίσουν όλοι μαζί, δίνοντας μία νέα πνοή στο παράρτημα.

«Είμαι σίγουρος, ότι θα συνεχίσουμε μαζί με την κα Αγνάντη την προσπάθεια ώστε η Αντικαρκινική να μπει σε όλα τα σπίτια και να ενημερώνει τους πολίτες γιατί πλέον ο καρκίνος και αντιμετωπίζεται και θεραπεύεται και μπορούμε με τη γνώση της επιστήμης να βοηθήσουμε τους ασθενείς να επιστρέψουν υγιείς στα σπίτια τους. Οφείλω όμως να σταθώ στην προσφορά της κας Αγνάντη και να πω ότι αισθάνομαι ένα τεράστιο βάρος στις πλάτες μου, αναλαμβάνοντας τη διαδοχή της σε αυτό το σπουδαίο έργο που άρχισε το 1990», ανέφερε ο κ. Γκόλας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με απόφαση του Δ.Σ επιλέχθηκε ο περιορισμός των δαπανών για την εν λόγω εκδήλωση και η διάθεση του επιπλέον χρηματικού ποσού για την βοήθεια των πληγέντων από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία αντίστοιχα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ