Τελευταία Νέα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 01:47
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Φεβρουαρίου 2023
Επικαιρότητα

Πρώτη αποστολή με 25 τόνους βοήθειας

Off

Με ένα μεγάλο φορτίο συνολικού βάρους 25 τόνων, αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από τα Γιάννενα, η πρώτη αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας που συγκεντρώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου, με προσφορές χιλιάδων πολιτών και φορέων.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες

με την συνδρομή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας καταμετρήθηκαν και κατηγοριοποιήθηκαν, τοποθετήθηκαν σε παλέτες και το πρωί της Πέμπτης το φορτηγό αναχώρησε με προορισμό την Τουρκία. Η αποστολή με τα έξοδά της και την αμοιβή του οδηγού αποτελεί προσφορά της εταιρείας του κ. Πατούνα, που δε θέλησε να πει το παραμικρό, ωστόσο και προς αυτόν και προς τους πολίτες εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Δέσποινα Καμπούρη.

«Η Ήπειρος σήμερα στέλνει την ψυχή της στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, με όλη της την αγάπη και την ευαισθησία, συμπάσχοντας με τους γείτονες πολίτες που έχασαν χιλιάδες συμπολίτες τους στα χαλάσματα του φονικού σεισμού», ανέφερε η κα Καμπούρη.

Συνεχίζεται

η συγκέντρωση ειδών

Η προσπάθεια για τη συλλογή ειδών, για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας, συνεχίζεται καθημερινά  (ώρες 9.00 π.μ. έως 14.00μ.μ.) στις έδρες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων και συγκεκριμένα:

Στα Ιωάννινα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, στο ισόγειο του Διοικητηρίου , πλατεία Πύρρου 1, γραφεία 129-130-133.

Στην Άρτα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, οδός Κοσμά Αιτωλού 10.

Στη Θεσπρωτία, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, Παν. Τσαλδάρη 18 Στην Πρέβεζα, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Περδικάρη 1.  Τα είδη που είναι απαραίτητα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι:

Τρόφιμα μακράς διαρκείας

Είδη Ατομικής Υγιεινής

Κουβέρτες , Παπλώματα

Κλινοσκεπάσματα

Υγειονομικό υλικό

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ