Τελευταία Νέα

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 09:48
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Φεβρουαρίου 2023
Επικαιρότητα

Συγκινητική ανταπόκριση στην έκκληση για συγκέντρωση βοήθειας

Off

Συγκινητική ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των Γιαννιωτών στην έκκληση για συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας, που έγινε αυτή τη φορά από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών, που διοργάνωσε μία συναυλία συμπαράστασης το βράδυ της Πέμπτης.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων και τη Φιλαρμονική του δήμου Ιωαννιτών στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας», με τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν να προσφέρουν είδη ρουχισμού, κλινοσκεπάσματα αλλά και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος του ΠΚΔΙ Ελ. Ακονίδου, στο σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην συγκυρία των σεισμών σε Τουρκία και Συρία με το δράμα χιλιάδων οικογενειών στα χαλάσματα, με την απώλεια του δημάρχου Μ. Ελισάφ. Έτσι, πριν τη συναυλία τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων των σεισμών αλλά και στη μνήμη του εκλιπόντος δημάρχου Μ. Ελισάφ. Τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων διηύθυνε ο Γεώργιος Χλίτσιος και τη Φιλαρμονική του Δήμου Ιωαννιτών ο Δημήτρης Αμπατζής.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ