Τελευταία Νέα

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 08:22
Τελευταία Ενημέρωση: 24 Φεβρουαρίου 2023
Επικαιρότητα

Περιοδεία του ΚΚΕ με επίκεντρο την Υγεία

Off

Περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» έκανε ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου υποψήφιος βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ και καθηγητής ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην περιοδεία συμμετείχε και η Χριστίνα Τουλκιαρίδου συμβασιούχος μαία και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Ιωαννίνων, συνοδεία πολυμελούς κλιμακίου της τοπικής κομματικής οργάνωσης.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στη συζήτησή τους με τους υγειονομικούς τους κάλεσαν στις επερχόμενες εκλογές να ψηφίσουν ΚΚΕ, υποστηρίζοντας ότι την ψήφο τους θα την βρουν την επόμενη μέρα στην ενίσχυση των αγώνων τους για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν κρατικό σύστημα υγείας. Αναφέρθηκαν στην ουσιαστική συμβολή του ΚΚΕ σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, στην ανάδειξη των σοβαρών προβλημάτων των υγειονομικών μονάδων, αλλά και της στήριξης του αγώνα των υγειονομικών για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού και αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής των νοσοκομείων και των μονάδων πρωτοβάθμιας υγείας.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου συμμετείχε εχθές το απόγευμα σε συζήτηση με υγειονομικούς στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ