Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 12:33
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Μαρτίου 2023
Εκδηλώσεις

Θετικός απολογισμός για τους Ρητορικούς Αγώνες των Αρσακείων Σχολείων

Off

Θετικός είναι ο απολογισμός των 14ων Ρητορικών Αγώνων των Αρσακείων Σχολείων. Στο τριήμερο που διήρκεσαν οι Αγώνες, δόθηκε η δυνατότητα να γνωριστούν και να συσφίξουν τις σχέσεις τους 250 περίπου μαθητές-διαγωνιζόμενοι από όλα τα Αρσάκεια, αλλά και 50 κριτές (εκπαιδευτικοί και απόφοιτοι).

Οικοδεσπότης το Αρσάκειο Ιωαννίνων ενώ τους Αγώνες παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς, που συνόδευσαν τα παιδιά τους στα Ιωάννινα.

Τον συντονισμό των Αρσακείων Ρητορικών Αγώνων έχει η φιλόλογος των Αρσακείων Ειρήνη Τσαγκαράκη. Τους Αγώνες παρακολούθησε η Επόπτρια των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Βασιλική Παπαπέτρου-Μουρσελά, η οποία συνεχάρη μαθητές, κριτές και διοργανωτές.

Οι Τελικοί έγιναν στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών. Η υποδοχή έγινε από τον Νικ. Αναστασόπουλο, επίκουρο Καθηγητή Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Γενικό Γραμματέα της ΕΗΜ, την έναρξη των Αγώνων κήρυξε ο Δήμαρχος Δημ. Παπαγεωργίου, που απηύθυνε και χαιρετισμό, ενώ βραβεύσεις έκαναν η Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Αγνή Νάκου κ.α.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ