Επικαιρότητα

Έγγραφο της Αποκεντρωμένης για την εκλογή του δημάρχου

Off

Έγγραφο απέστειλε την Πέμπτη στον δήμο Ιωαννιτών, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας που υπογράφει ο Γεν. Γραμματέας κ. Λιάπης, με το οποίο γνωστοποιεί, ότι τελεί εν αναμονή της απάντησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του δημάρχου Ιωαννίνων Δημ. Παπαγεωργίου.

Το έγγραφο εστάλη στον δήμο Ιωαννιτών, με τη λήξη του χρόνου των πέντε ημερών στις οποίες υποχρεούται ως προϊστάμενη αρχή ελέγχου των αποφάσεων, να εγκρίνει την απόφαση, άρα και τη διαδικασία εκλογής του δημάρχου Δημ. Παπαγεωργίου.

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει όμως, ότι μέχρι νεωτέρας (που είναι άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα μιλάμε) η εκλογή του νέου δημάρχου της πόλης, θα «είναι στον αέρα», με την έννοια πως δε θα έχει επικυρωθεί από την Αποκεντρωμένη.

Εκτός από την απόφαση της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης «Γιάννενα – Νέα Εποχή», με τις ψήφους της οποίας εξελέγη ο νέος δήμαρχος, στη διάθεση της Αποκεντρωμένης βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και η αλληλογραφία του εκλιπόντος δημάρχου Μ. Ελισάφ, με το υπ. Εσωτερικών από τις αρχές Ιανουαρίου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ